Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Virskoj noći

Magazin oduševio Virane, Šušnjara: 'Publika je bila divna, a koncert pun energije'

Foto: Kažimir Škrbić/ Turistička zajednica Vir
1/7
14.08.2023.
u 18:25

Koncert je okupio više od 15 tisuća ljudi, a trajao je duboko u noć i obogaćen je spektakularnim vatrometom točno u ponoć.

Više od 15 tisuća Virana, virskih vikendaša, gostiju otoka i turista uživalo je na koncertu legendarnog Magazina na Virskoj noći koja tradicionalno okuplja sve otočane i prijatelje otoka. Koncert koji je trajao duboko u noć obogatio je spektakularan vatromet točno u ponoć.

- Prekrasno! Publika je bila divna, puno mladog svita. Nismo se umorili, koncert je bio pun energije, pa te lako ponese. U Viru sam kao doma. Poznajemo pozornicu, Trg, publiku, stvarno predivno – kazala je splitska pjevačica Andrea Šušnjara koja je, pored svima znanih pjesama i vječnih hitova, s publikom sinoć dijelila i emocije.

VEZANI ČLANCI

Direktor Turističke zajednice Vir, Srđan Liverić kazao je kako je izuzetno ponosan što je na čelu turističke zajednice koja je na vrhu najposjećenijih destinacija na Jadranu.

- Sezona još nije gotova, a mi smo već premašili prošlogodišnje brojke. To više nije slučajno da je Vir postao najpoželjnija destinacija ne samo za domaće već i strane turiste. Manifestacija kojom se evocira činjenica da je daleke 1908. godine 89 virskih obitelji otkupilo otok i steklo slobodu, još je jednom potvrdila otok Vir kao sredinu izrazito otvorenog duha s neprikosnovenim statusom najuspješnije turističke destinacije Zadarske županije i jedne od deset najboljih u Hrvatskoj - kazao je Srđan Liverić.

- Otok Vir i Općina Vir su okruženi prijateljima koji su odavno prepoznali značaj našeg otoka, njegov razvoj i otvorenost Općine za suradnju sa svima. S druge strane, imamo rekordnu sezonu koja je na svom vrhuncu. Za nekoliko dana probit ćemo granicu od dva milijuna noćenja, puno prije nego lani, što je još jedan pokazatelj uspješnosti našeg turističkog proizvoda i načina na koji se danas u Hrvatskoj percipira otok - kazao je načelnik Općine Vir Marino Radović.

VIDEO Nakon što je potvrdila da se razvodi, Ella Dvornik rastužila pratitelje novom objavom na Instagramu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije