Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tjelovježba na plaži

Ma kakva teretana, ovako to radi naša poznata pjevačica!

Maja Šuput
Foto: Instagram
1/6
11.03.2015.
u 17:36

Dosjetljiva pjevačica popela se na leđa svog prijatelja Marka Grubnića i zanosno pozirala dok je on muku mučio s njezinim izazovom.

Pjevačica Maja Šuput ponovno uživa u sunčanom DubaijuNakon što je snimila novu pjesmu "Hej, Balkano" Maja je spakirala kofere i u društvu najboljeg prijatelja otputovala u toplije krajeve. 

Poznata hedonistica uživa u svakom trenutku, a fotografijama s egzotičnog putovanja često se hvali na svom Instagramu.

Najviše pozornosti privlače fotke vrckave pjevačice u kupaćem kostimu, a njezino istrenirano tijelo jednostavno ostavlja bez daha. - Najučinkovitija tehnika treninga - napisala je Maja pored fotografije kojom je otkrila tajnu svog besprijekornog izgleda.

Dosjetljiva pjevačica popela se na leđa svog prijatelja Marka Grubnića i zanosno pozirala dok je on muku mučio s Majinim izazovom. Naime, kako bi održao dobru formu, pjevačica mu je "naredila" da s njom na leđima radi sklekove.

Fotka njihove tjelovježbe oduševila je njihove fanove, a mi smo sigurni da bi mnogi Majini muški obožavatelji  dali sve na svijetu da se barem na trenutak nađu na mjestu njezina dugogodišnjeg prijatelja.

>>2Cellos brčkaju se u Kaliforniji, a Maja Šuput uživa u Dubaiju

>>Jedni uživaju zakopčani do grla, drugi u mini bikiniju

Komentara 11

Avatar smuljko
smuljko
18:35 11.03.2015.

pas mi m....r ... ako se VI namjerno ne rugate vlastitim posjetiteljima portala

VA
vanelic
20:16 11.03.2015.

Degutantno na kvadrat

MR
mrki69tua
19:13 11.03.2015.

M.Š. se želi utopiti pošto poto, ali vrijeme joj je prošlo jer nikada i nije bila kalibar za nešto bolje tipa Mamić Jr., i sl. Bilo bi joj pametnije da je furala imidž neke obične cure, a ne instagramuše jer joj to neće proći, ima zgodnijih na lopate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije