Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Voli jesti

M. Wahlbergu supruga naredila da ide u teretanu jer se udebljao

Mark Wahlberg
Pixsell
24.11.2010.
u 16:42

Dok je snimao film "The Fighter", glumac je bio u savršenoj formi jer je redovito išao u teretanu, no kad je snimanje završilo, navalio je na hranu i zaboravio na teretanu

Rhea, supruga Marka Wahlberga, postavila mu je uvjet kako do božićnih blagdana mora skinuti kilograme viška. Tijekom snimanja filma "The Fighter" Wahlberg je provodio sate i sate u teretani kako bi se doveo u savršenu formu, no čim je snimanje završeno, prestao je paziti što jede, a odlaske u teretanu potpuno je prekrižio.

- Moj režim prehrane nakon snimanja uključivao je bocu vrhunskog vina i hrpu hrane u kojoj sam uživao - priznao je Mark. Supruga mu je počela prigovarati kada je shvatila kako ima sve više masnih naslaga pa mu je rekla da se toga mora pod hitno riješiti.

- Naredila mi je da opet krenem u teretanu jer izgledam zbilja grozno - požalio se glumac.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije