Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
termin u travnju

M. Carey: Najljepši dar za blizance dobila sam od svojih obožavatelja

mariah carey
pixsell
10.03.2011.
u 10:40

Mariah je proteklog vikenda organizirala glamurozan party u hotelu Montage na Beverlly Hillsu gdje je od prijatelja dobila mnogo darova za svoje blizance

Pjevačica Mariah Carey ne štedi kad su njezine još nerođene bebe u pitanju. Pjevačica u sedmom mjesecu trudnoće proteklog je vikenda organizirala veliku zabavu za darivanje beba u luksuznom hotelu na Beverly Hillsu, na kojoj su njezini prijatelji mogli uživati u ukusnoj hrani i šampanjcu. Mariah i Nick, koji bi trebali postati roditelji dječaka i djevojčice krajem travnja, razveselili su se originalnim darovima za bebe.

Najsmješnija je bila velika žirafa koju su Mariah poslali Ozzy i Sharone Osborne. A poklon koji je pjevačicu rasplakao stigao je od njenih obožavatelja.

 – Najljepši dar poslali su mi moji obožavatelji. Njih 50 iz različitih zemalja napravilo je malu knjigu najljepših želja za moje bebice. Nisam se tome nadala, oduševili su me – priznala je Mariah koja ne može dočekati dan kad će prvi put postati mama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije