Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve se bazira na tome

Lupino o seksualnom zlostavljanju: Kod nas na Balkanu je još puno gore

lupino, sabina čedić (1)
Foto: Filip Brala/Pixsell
1/3
11.11.2017.
u 22:59

Većina mladih pjevačica, sve se bazira na to. Samo se nitko ne usudi pričati", zaključio je Lupino o seksualnom zlostavljanju u svijetu mode i estrade.

Stefan Lupino ima svjetsko iskustvo kad je svijet mode u pitanju. Upravo iz tog razloga, kaže, uvijek savjetuje mladima da se tog svijeta klone. U emisiji "Petkom s Petkom" otkrio je zašto je to tako. "Svi su znali i svi su šutili. Žene koje su bile za to, one su išle njemu", tvrdi Lupino govoreći o skandalu s Harveyjem Weinsteinom.

"Vidio sam u New Yorku puno toga. Kod nas na Balkanu je još puno gore. Većina mladih pjevačica, sve se bazira na to. Samo se nitko ne usudi pričati", zaključio je Lupino o seksualnom zlostavljanju u svijetu mode i estrade.

Pogledajte i video o najljepšim glumicama koje su uništile lice botoksom

Komentara 7

Avatar Idler 3
Idler 3
23:18 11.11.2017.

Kod nas na Balkanu ??? Iva daj se strezni....kaj ti nisi z Varaždina ?!

SV
svojaja
23:49 11.11.2017.

Vecina mladih pjevacica i nisu pjevacice nego starlete koje se dreve po televiziji polugole, pa sto se cude da imaju indecentne ponude, kada su i same takve? Nece sigurno ozbiljnoj umjetnici sa muzicke akademije doci makrov da joj ponudi bijesnu slavu, nego samo nakazama slicnim sebi. Ozbiljan talent ce naci svoj put do publike i bez ''menadzera'' i stipanja za guzicu, i ne samo u toj struci, nego u svakoj drugoj.

Avatar comparator
comparator
07:51 12.11.2017.

Ta muška pohota koju podsvjesno posjeduje svaki normalni muškarac kad želi posjedovati predmet ili ženu ili bilo što drugo dio je procesa sazrijevanja osobe .Saznanje te činjenice kod žena stvara ideju zlouporabe u svrhu stvaranja koristi ili ako je u trendu stvaranja privida žrtve . Ako smo izjednačili prava spolova i ako smo to usvojili onda medijski od toga stvorimo i stereotip na kraju dobijemo rezultat koji nema nikakve vezena s istinom jer je svijet i dalje primitivan i nezainteresiran za kulturu. Pri tome mislim na opću kulturu koja se svodi na materijalno i na žalost prozaično obitavanje umjesto pun i sadržajan život.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije