Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Luka Vidović još jednom pokazao veliko srce!

Luka Vidović
Foto: Promo
05.07.2018.
u 14:35

Da bi doživljaj bio još bolji, štićenici Laduča za vrijeme svog boravka u Pakoštanima imali su priliku sudjelovati i na Vidovićevoj mađioničarskoj predstavi Magic show za cijelu obitelj

Iako smo jedna od zemalja s najrazvedenijom i najljepšom obalom na Mediteranu te praktički živimo od morskog turizma, postoje oni koji za odlazak na more nemaju novca ni prilike. Kako bi ispravio barem djelić te nepravde, jedan od najpopularnijih hrvatskih iluzionista Luka Vidović je plativši ljetovanje u resortu Pine Beach Pakoštane šestorici malih korisnika i korisnica Dječjeg doma Laduč još jednom pokazao svoje veliko srce.

Radi se o tzv. all inclusive ljetovanju za djecu i 2 odgajatelja koji su u Pakoštanima boravili u razdoblju od 25. do 29. lipnja ove godine, a klinci i Vidović su posebno zadovoljni jer se radi o destinaciji koja osim sjajnog uređenja, blizine mora te ljubaznog osoblja ima i još jednu sjajnu karakteristiku - široku lepezu aktivnosti kao što su jedrenje, kajak, windsurfing, tenis, stolni tenis, košarka, nogomet, odbojka, aquapark, vaterpolo, badminton te, primjerice, boćanje. Prilika za uživanje, dakle, bilo je napretek.

No, kakvo bi to ljetovanje u organizaciji Luke Vidovića bilo bez makar još malo njegove magije? Da bi doživljaj bio još bolji, štićenici Laduča za vrijeme svog boravka u Pakoštanima imali su priliku sudjelovati i na Vidovićevoj mađioničarskoj predstavi Magic show za cijelu obitelj koja je upriličena u predivnom amfiteatru smještenom u centru resorta. "Na nastupu je bilo fenomenalno, uživam na pozornici i posebno me veseli rad s djecom. Drago mi je što sam im omogućio pet dana uživancije, kupanja i bavljenja sportskim aktivnostima, a posebno mi je drago bilo čuti kako su djeca do dugo u noć prepričavali trikove i fore s nastupa, kako mi je rekao njihov voditelj Ivan Milas", poručio je Vidović iz Pakoštana.

Inače je ovaj naš iluzionist osim po fora nastupima odavno već poznat i po humanitarnom djelovanju, ponajviše zahvaljujući činjenici da je sudjelovao u brojnim humanitarnim akcijama, dok je značajan dio njih i sam organizirao. U tom se kontekstu valja prisjetiti akcije Magic Touch koja je udruzi Dodir koja brine o gluho-slijepim osobama priskrbila 100 tisuća kuna. Vidović je, k tome, zbog svoje vedrine i salvi smijeha koje izaziva i čest te omiljen gost i u domovima za djecu, na dječjim onkološkim odjelima te centrima za rehabilitaciju. Što se tiče dječjeg doma Laduč, radi se o instituciji koja pruža socijalnu pomoć djeci u dobi od 7 do 18 godina bez roditelja ili bez odgovarajuće roditeljske skrbi, djeci čiji je razvoj bio ugrožen u vlastitim obiteljima.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije