Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema krize

Luka Rajić sa sinovima uživao na odmoru vrijednom milijun kuna

luka rajić
Foto: Instagram
1/5
08.01.2016.
u 10:21

Djeca nekadašnjeg kralja mlijeka na Tajlandu su uživali u ispijanju koktela, vrhunskoj gastronomskoj ponudi i borbama s profesionalnim tajlandskim boksačima

Jedan od najbogatijih Hrvata Luka Rajić novogodišnje praznike proveo je u luksuznom tajlandskom resortu na otoku Koh Samui u društvu sinova Borne (19), Luke (17) i Frana (15).

Rajići su unajmili ekskluzivnu vilu u kojoj im se pridružila Lukina sestra Ivana s obitelji. Na odmor otišli privatnim avionom tri dana prije Božića, a u hotelskom kompleksu 4Season s pet zvjezdica dočekali su 2016. godinu, pišu 24 sata

Djeca nekadašnjeg kralja mlijeka na Tajlandu su uživala u ispijanju koktela, vrhunskoj gastronomskoj ponudi i borbama s profesionalnim tajlandskim boksačima, a snimke okršaja ponosno su objavljivali na svojim društvenim mrežama. 

Sinu Luki otac je platio i zabavu u streljani gdje je pucao u mete, a na odmoru je odlučio i promijeniti imidž pa je svoju tamnosmeđu kosu obojio u plavo. 

 

Work in progress 💪🏼#milkmoney #blessed

Videozapis objavljuje Luka Rajic (@lukarajicjr)

 

Steph curry with the shot boy 😂😂#imissedeverything #blessed #milkmoney

Videozapis objavljuje Luka Rajic (@lukarajicjr)

>>Luka Rajić jr. uživa u kubama, Zubakova djeca u očevoj firmi krenula od minimalca

>>Nedjeljni Večernji donosi: Kako žive djeca hrvatskih tajkuna!

Komentara 15

PA
pajokola1
10:56 08.01.2016.

Baš mi drago što se momak lijepo provodi sa pošteno zarađenim novcem preko grbe radnika .

Avatar links
links
10:43 08.01.2016.

to je nama naša borba dala!!!!!

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
11:01 08.01.2016.

Uziva jako lijepo dok ljudi nemaju posal mladi bjeze van iz zemlje branitelji se ubijaju oni obicni mali ovaj bivsi sofer sad kralj uziva ko i njegva bivsa ej zivote

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije