Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Real Madrid u LA-u

Luka Modrić: Prvi dan autogrami 
i susret s Beckhamom

modrić
NPH/Alterphotos/Pixsell
01.08.2013.
u 09:00

Luka je svoj odmor proveo u Hrvatskoj sa suprugom Vanjom, sinom Ivanom i kćeri Emom, a prije dva dana odletio je u Los Angeles na pripreme u kamp UCLA

Pripreme za sljedeću nogometnu sezonu nogometaši Real Madrida odrađuju u Los Angelesu u kampu UCLA.

Razdvojenost

Igračima je ljetni odmor završio prije nekoliko dana. Varane, Alonso, Ramos, Casillas, Arbeloa i Diego López jedini su trenirali prvog dana, a ostali su se, među kojima i naš reprezentativac Luka Modrić, odmarali. No čim se Luka pojavio na treningu, izazvao je pravu euforiju obožavatelja ispred kampa. Luka i njegovi suigrači strpljivo su im podijelili autograme i slikali se. Do odlaska na pripreme Luka se odmarao u Hrvatskoj sa suprugom Vanjom, sinom Ivanom i kćerkicom Emom. Posebno se posvetio Emi koja se rodila krajem travnja, a tata Luka nije je vidio do odlaska na godišnji odmor. Čim je Luka stigao u Zagreb, obitelj je proslavila Ivanov treći rođendan i Emino krštenje.

– Teško je biti razdvojen od obitelji, ali život nogometaša je takav – rekao je Luka.

Njegov kolega David Beckham iskusni je tata koji mu može dati i neke korisne savjete. Iako je Beckham nedavno otišao u mirovinu, teško se odvaja od terena te je zavirio u kamp UCLA i sa sinovima odgledao trening kluba u kojem je igrao. David je trenutačno s obitelji na odmoru u Los Angelesu, u kojem je proveo pet godina igrajući za Los Angeles Galaxy. Njegove sinove Brooklyna (14), Romea (10) i Cruza (8) razveselilo je što su upoznali Ronalda, Ramosa, Casillasa i ostale Realove zvijezde. Ronaldo i Beckham uvijek su bili veliki rivali i odnos im nije bio pretjerano prijateljski, ali njihov susret u Los Angelesu prošao je u vrlo dobrom raspoloženju, razgovarali su nekoliko minuta i fotografirali se. Ronaldo je poslije fotografiju objavio i na jednoj od društvenih mreža. Otkako više nema nogometnih obveza, Beckham ima više vremena za prijatelje, a pogotovo one s kojima je počinjao karijeru.

Vrijeme za prijatelje

Prošlog mjeseca sastao se s igračima s kojima je igrao u Manchester Unitedu. S Ryanom Giggsom, Garyjem Nevilleom, Philom Nevilleom, Nickyjem Buttom i Paulom Scholesom družio se u jednom restoranu u Manchesteru u kojem su slavili 22 godine od potpisivanja ugovora za Manchester. Nakon što se oprostio od profesionalnog nogometa Paris SG-a, kluba u kojem je odigrao svoju zadnju nogometnu sezonu, vratio se u rodnu Englesku. N o puno vremena provodi u Americi jer njegova supruga Victoria u SAD-u ima puno prijatelja i njoj je Amerika mnogo privlačnija od Velike Britanije.

>>Luka Modrić na Instagramu pokazao kćerkicu Emu

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije