Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav cvjeta

Ludo zaljubljena Emma Watson ne skida ruke s novog dečka

emma watson
pixsell
15.04.2012.
u 19:36

Mlada britanska glumica na glazbenom festivalu Coachella u Los Angelesu cijelu se večer strastveno ljubila s novim odabranikom Willom Adamowiczem

Britanska glumica Emma Watson, koja trenutačno u Los Angelesu snima novi film redateljice Sophije Coppole "The Bling Ring", za svoj 22. rođendan počastila se izlaskom na glazbeni festival Coachella.

No ne sama nego u pratnji novog dečka Willa Adamowitza s kojim se strastveno ljubila cijelu noć. Zaljubljena glumica nije skidala ruke sa zgodnog dečka kojeg je navodno upoznala na Oxfordu. Par je više pažnje obraćao jedno drugom nego bendovima koji su se tu večer izmjenjivali na pozornici.

Iako su joj tek 22 godine, Emma iza sebe ima nekoliko propalih ljubavnih veza. Kad se razočara u ljubav, tješi je jedna od njenih najboljih prijateljica Lily Collins, kći Philla Collinsa, koja se također probila u Hollywoodu.

Komentara 4

OB
-obrisani-
22:06 15.04.2012.

nije emma thompson nego emma watson

OB
-obrisani-
22:08 15.04.2012.

kaj novinar ne može zapamtiti kaj je napisal u naslovu članka

M3
Miške 3
06:35 16.04.2012.

Ne skida ruke s dečka, a gdje ga drži?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije