Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav nije opstala

Lucija Šerbedžija razvodi se nakon osam godina braka?

lucija šerbedžija
Foto: Andrej Kreutz/PIXSELL
1/4
07.10.2014.
u 09:12

Iako je Lucija Šerbedžija donedavno tvrdila da je tajna njena uspješnog braka s Filipom Gajićem život na dvije adrese, čini se da im je ta situacija presudila...

Iako je Lucija Šerbedžija donedavno tvrdila da je tajna njena uspješnog braka s Filipom Gajićem život na dvije adrese, čini se da im je ta situacija presudila.

Naime, Lucija je svojim prijateljima prošlog mjeseca otkrila da se razvodi nakon osam godina, piše Story. Upitan da komentira bračnu situaciju, Filip je komentirao kako to nikad nije volio, pa ni sada neće komentirati ništa. - Shvatite me, nema tu odgovora da ili ne, jednostavno ga nema, rekao je Gajić.

Lenka Udovički, supruga Lucijinog oca Rade, izjavila je za Story kako glumica ne želi komentirati navode o razvodu od oca njene djece te kako nije zainteresirana ni za jedan oblik medijskog istupa. Ugledni glumci vjenčali su se 2006. godine u Istri, a od samog početka navikli su funkcionirati na relaciji Zagreb - Beograd.

Foto: Goran Jakuš/PIXSELL

>>Lucija Šerbedžija: Recept za uspješan brak je odvojeni život

>>Lucija Šerbedžija u srijedu u Petrovoj bolnici rodila djevojčicu

Komentara 5

SE
sestrićna
12:05 07.10.2014.

opet mora u otadžbinu tražiti drugara..

KV
kvatrić
12:06 07.10.2014.

Ode još jedan regionski brak. Mada ovaj i nije bio u pravom smislu riječi regionski s obzirom da su oboje prave Srbende. Bogu hvala ovaj Gajić je bar ostao u Beogradu, ali zato su se Šerbedžije zakačile na hrvatsku sisu i ne puštaju.

LE
LeonardS
09:36 07.10.2014.

Bilo bi mi drago da istražite koliko je sličnih brakova opstalo u poslovima , glume, manekenstva, yet-set, celebriti i sl.... neznam da li bi ih bilo broj koliko imamo prstiju a i ti su upitni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije