Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lucija lugomer u daily mailu

Žene se trebaju ponositi oblinama

lucija lugomer
Foto: Facebook
27.12.2015.
u 16:07

Lucija je naš prvi supersize model, a britanski medij piše o tome kako je Lucija naučila voljeti svoje tijelo i što kaže na zlobne komentare o sebi

Ljetos smo Zagrepčanku Luciju Lugomer predstavili kao prvi hrvatski supersize model, a tada nam je 22-godišnja Lucija otkrila kako se modelingom želi baviti i izvan Hrvatske, ali ni slutila nije da će joj se vrata u inozemstvo otvoriti tako brzo.

Manekenku agencije Midiken zamijetio je i britanski Daily Mail koji je na svojim stranicama donio priču o Luciji i njenoj borbi da prihvati svoje tijelo takvim kakvo jest i nauči ga voljeti.

– Kad sam bila tinejdžerica, čula sam bezbroj šala na svoj račun i to mi je bilo teško razdoblje – rekla je Lucija za Daily Mail. Iskreno je priznala da je tada pokušala s brojnim dijetama misleći da je važno postići fit liniju kako bi izbjegla zlobne komentare. S vremenom je ipak zavoljela svoje obline te je danas na njih ponosna i ne obazire se na tuđe komentare.

– Drago mi je što su moj primjer i moje medijsko pojavljivanje nagnali druge djevojke sličnih tjelesnih proporcija da se jave u modnu agenciju s namjerom da postanu modeli i ponose se svojim oblinama. Ne obazirem se na zle jezike. Jednom mi je netko rekao: ako sada izgledaš ovako, kako li ćeš tek izgledati sa 40 godina, ali ne slušam takve komentare – rekla je Lucija.

U intervjuu za Večernji list kazala je kako ne planira ići na dijete ni mršavjeti.

– To ne znači da ne radim na sebi i da ne vježbam, naravno treniram i zbog kondicije, ali i zbog zdravlja. Nemam namjeru smršavjeti, ali vježbanjem čuvam zdravlje – kazala je Lucija. Priznala je tada da joj je veliki problem kod nas pronaći traperice i lijepu haljinu u kojoj bi se osjećala ženstveno. Kako zna da se puno žena slične fizičke građe susreće sa sličnim problemima u šopingu, Lucija im pomaže na Facebooku na kojem objavljuje svoje modne kombinacije i otkriva gdje ih je kupila.

>> Nitko je nije htio zaposliti jer je bila predebela, a sada je jedan od najpoznatijih plus size modela

Komentara 15

Avatar Ironman0105
Ironman0105
18:40 27.12.2015.

kakav supersize model? Zena (hvala bogu) izgleda kao sto zena i treba izgledati, nista niti premalo niti previse. To kaj vecina zena zeli biti anoreksicno druga je prica. I ne nalazite li interesantnim da te sve supermrsave nesretnice osim u slucaju da dodju do nekog novca ostaju same?

Avatar jebb
jebb
20:39 27.12.2015.

"Žene se trebaju ponositi oblinama". Ako je ova sa fotografije "supersize model", onda bezuvjetno potpisujem.

KR
kruško1
19:53 27.12.2015.

ona je vrh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije