Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bila je premlada

Lucija Lugomer sa samo 11 godina je ostala bez majke koja je izgubila bitku s teškom bolešću: 'Jako mi nedostaje'

Foto: Instagram
1/11
16.10.2022.
u 08:00

Najveću podršku u životu imala je od samohranog oca koji se o njoj sam brinuo nakon što joj je majka preminula.

Hrvatska plus-size manekenka Lucija Lugomer (29) u ranoj je dobi ostala bez majke. Naime, majka joj je preminula od karcinoma dojke kada je manekenka imala samo 11 godina. Mjesec listopad cijeli je posvećen borbi protiv raka dojke stoga smo se prisjetili kako nam je Lugomer pričala o gubitku majke ususret showu "Ples sa zvijezdama" ovo proljeće u kojemu je nastupala. 

Najveću podršku u životu imala je od samohranog oca koji se o njoj sam brinuo nakon što joj je majka preminula.

- Mama mi jako nedostaje u svemu. Svakodnevno. Ta specifična praznina je nenadoknadiva, ali uvijek se trudim usredotočiti na ono što imam, a ne na ono što nemam. Život je prekratak, i sama sam majka stoga dajem sve od sebe da dok sam tu život živim punim plućima - kazala nam je Lucija koja je zbog neočekivanog spleta životnih okolnosti danas puno opreznija kada je u pitanju zdravlje.

- Imam izvrstan odnos sa svojim timom liječnika koji mi uistinu puno znače u životu. Sve ih jednako slušam i strogo pratim njihove upute - zaključila je Lucija. 

Još 2018. godine u listopadu podijelila je s pratiteljima kolika je važnost učestalih pregleda dojki.

- Prije točno 15. godina ostala sam bez svoje majke jer nije došla na vrijeme u Institut. Prije točno 15. godina imala sam 11. godina.  Prije točno 15. godina doživjela sam najveću traumu svoga života. Prije točno 15. godina živim s tom traumom i dan danas. Prije točno 15. godina moj  otac postao je samohrani otac u svega 3. mjeseca. To se ne nauči - to se preživi!!! Prije točno 15. godina izgubila sam svoju zaigranost i djetinjstvo preko jedne noći. Prije 15. godina je bilo prije 15. godina.  I nitko nam ju ne može vratiti. I nitko mi ju ne može vratiti.  Niti na sekundu. Ne želim živjeti u ideji da možda tako nije trebalo biti da smo saznali na vrijeme ili došli u bolnicu na vrijeme - biram život u kojem želim znati  više i u kojem mogu napraviti više!  napisala je Lucija i još poručila:

- Molim te, uzmi minutu, ispipajte cicke i pokaži životu da si jača i od same sebe.  MISLITE NA SEBE. ČUVAJTEE SVOJE ZDRAVLJE.  NJEGUJTE SE.  BORITE SE.  VOLITE SE. !!!!!VAŽNOO JE !!!! - poručila je Lucija svojim pratiteljicama na društvenoj mreži Instagram tada. 

VIDEO>>Ruska političarka je hit na društvenim mrežama zbog frizure i osebujnog make upa!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije