Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
plus size model

Lucija Lugomer pokazala kako je u badiću izgledala prije pet godina: 'Tko sam ja da sudim drugima?'

Foto: Instagram
1/10
14.08.2022.
u 14:38

Radi se o jednodijelnom kupaćem bez naramenica koji na sredini ima crvenu crtu, na prsima ima sitne plave i bijele kvadratiće, a ostatak čine prugice u istim bojama. Ovaj model posebno ističe Lucijinu figuru.

Plus size model Lucija Lugomer sa svojim je pratiteljima na Instagramu podijelila kako je izgledala u istom badiću prije pet godina, prije četiri godine i danas. Radi se o jednodijelnom kupaćem bez naramenica koji na sredini ima crvenu crtu, na prsima ima sitne plave i bijele kvadratiće, a ostatak čine prugice u istim bojama. Ovaj model posebno ističe Lucijinu figuru, a ove godine ga je kombinirala sa sunčanim naočalam te crvenom maramom dok je pozirala na stijeni.

Prije četiri godine sjedila je u parku, a badić je kombinirala s bijelom maramom kojom se zaogrnula, sunačanim naočalama i crvenom kapom, dok je kosu svezala u rep. Posebno se isticao i jarki crveni ruž na njezinim usnama. 

Prije pet godina pozirala je stojeći, prekriženih nogu, a u ruci je držala šešir dok je kosu zavodljivo zabacila te prošla rukom kroz nju. 

U objavi je podijelila i ilustraciju fotografije iz 2017. godine koju je za njun napravio umjetnik Pierre Rutz.

- Tko sam ja da sudim drugima kad i sama hodam nesavršena? - napisala je u opis fotografije.

Inače, Lucija često objavljuje svoje fotografije u kupaćem, kao i fotografije i situacije iz svakodnevnog života.  Svojim pratiteljima govori o pozitivnosti prema tijelu i ljubavi prema sebi, a podržava je više od 146.000 ljudi.

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije