Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANA URŠULA NAJEV

Luca iz 'Kumova' emotivnom se objavom oprostila od serije: 'Oslikali ste mi srce najljepšim bojama'

Ana Uršula Najev
Foto: Instagram
1/6
28.11.2023.
u 12:02

- Proletjele nam dvije godine noseći na krilima vreće uspomena, smijeha, zagrljaja, rada, zajedništva, suza, prijateljstva i gomilu, gomilu ljubavi. Neponovljivi moji Kumovi. Hvala vam svima za svaki dan. Za 423 epizode, 14.000 scena i 250.000 izgovorenih replika. Sve ove nasmijane oči duže od dvije godine bile su jedna velika obitelj, a Paviljon 16 naš dom, napisala je glumica

Proteklog vikenda završeno je snimanje omiljene serije Nove TV "Kumovi", a od kolega se na Instagramu emotivnom objavom oprostila  Ana Uršula Najev, koja u seriji igre Luce Akrap. 

- Proletjele nam dvije godine noseći na krilima vreće uspomena, smijeha, zagrljaja, rada, zajedništva, suza, prijateljstva i gomilu, gomilu ljubavi. Neponovljivi moji Kumovi. Hvala vam svima za svaki dan. Za 423 epizode, 14.000 scena i 250.000 izgovorenih replika. Sve ove nasmijane oči duže od dvije godine bile su jedna velika obitelj, a Paviljon 16 naš dom. Oslikali ste mi srce najljepšim bojama. Hvala, hvala, hvala i najveće BRAVO, najdraži moji Kumovi. Hvala i Vama, draga publiko, što nas neprestano pratite i puštate u svoje domove. S vama smo na ekranima još dugo i zato - pali Novu, počelo je!" napisala je Ana Uršula na svojem profilu na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira s cijelom ekipom zaslužnom za seriju.

 

VEZANI ČLANCI: 

"Bravo", "Najbolja serija", "Svaka vam čast", "Nedostajat ćete mi", neki su od brojnih komentara ispod objave.

Vrhunska ekipa koja stvara hit seriju Nove TV, koja je počela s emitiranjem početkom 2022. godine, snimila je posljednje scene i odlazi na zasluženi odmor. Uz obitelj i ljubav, kao glavne okosnice, dramska serija 'Kumovi' osvaja gledatelje od samih početaka emitiranja te čvrsto drži titulu najgledanije serije u Hrvatskoj. Projekt je okupio brojna poznata imena hrvatske glumačke scene kao što su Milan Štrljić, Vladimir Tintor, Olga Pakalović, Momčilo Otašević, Vedran Mlikota, Daria Lorenci Flatz, Radoslava Mrkšić, Mirna Mihelčić, Ana Uršula Najev, Barbara Vicković, Stojan Matavulj, Lovre Kondža, Ratko Glavina, Konstantin Haag, Ecija Ojdanić, Domagoj Ivanković, Petra Kraljev, Jagoda Kumrić, Mijo Kevo, Marina Redžepović, Nika Barišić, Lara Obad, a u novoj sezoni, koja gledatelje očekuje iduće godine, pridružili su im se i Žarko Radić, Fabijan Pavao Medvešek, kao i brojni epizodni glumci koji će obogatiti zaplete u Zaglavama.
Posljednju scenu snimili su glumci Olga Pakalović i Vladimir Tintor koji u seriji glume bračni par Vesnu i Aljošu Gotovac, a zadnjim aplauzom bodrili su ih kolege glumci i članovi produkcije.

Ključne riječi

Komentara 4

PA
pavlov
13:59 28.11.2023.

Poanta bi bila: Nakon dobrog backdoora, ne koristite FlixBus, jerbo malo buba guza!!! Šifra: Otava mi pregorela!!!!

AN
AnimaTor
14:33 28.11.2023.

Aha to je famozna , bahata cura iz Flixbusa. Pa i nije neka baš glumica po glumi ali je dobra po konstituciji. I ako zna pjevati , mogla bi u cajkama napraviti karijeru. Ili ako zna portugalski a i pjevatii , mogla bi fado pjevati u Portugalu.

Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
14:02 28.11.2023.

Neka pređe pjevati cajke. Mogla bi dobro zaraditi na njima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije