Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čestitamo

Lovac Dean Kotiga usred Potjere otkrio sretnu vijest i iznenadio mnoge: 'Postao sam otac'

Foto: HRT screenshot
1/12
03.01.2022.
u 19:44

U večerašnjem izdanju kviza 'Potjera' lovac  Dean Kotiga otkrio je sretnu vijest.

U večerašnjem izdanju kviza 'Potjera' lovac  Dean Kotiga otkrio je sretnu vijest. Naime, nakon što je natjecatelj Ivan rekao da će uskoro postati otac, a Slaven otkrio da je postao otac sretnu vijest je potvrdio i lovac.

- Moram iskoristiti priliku, Slaven novopečeni otac, ja novopečeni otac, Ivan uskoro novopečeni otac. Ovdje sve vrvi, radimo na natalitetu Hrvatske - rekao je Kotiga. Natjecatelji su se potom našalili su se kako je večerašnja emisija pravi 'baby bom' i kako uspješno pomažu natalitetu Hrvatske.

Ekipa od četiri natjecatelja  imala 16 koraka prednosti, no lovac ih je uspio sustići pa su umjesto sa 165 tisuća kuna kući otišli praznih ruku. Kapetan Dubravko najavio je kako će se vratiti, a lovac Dean kako će idući puta natjecateljima poželjeti manji broj točnih odgovora kako bi mu bilo lakše.

Podsjetimo, Dejan je u jednom intervju za Večernji list otkrio kako će jednog dana biti legendaran otac i kako će o svemu pratitelje obavijestiti na Instagramu, no to je ipak učinio u 'Potjeri'.

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže 

Ključne riječi

Komentara 3

SA
Samuraj
21:21 03.01.2022.

Čestitke svima!!!

Avatar alien79
alien79
21:38 03.01.2022.

Capu mi rac

Avatar southman
southman
21:28 03.01.2022.

Zato se Kotiga uozbiljio u posljednje vrijeme. Čestitke !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije