Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VJEŽBA

Lorenu iz “Najboljih godina” u mučilište vodi Mario Mlinarić

radivojević
arhiva
18.09.2009.
u 11:12

Beogradska glumica Katarina Radivojević, koja u seriji "Najbolje godine" glumi Lorenu Levaj, stopostotna je prirodna ljepotica koja pazi što jede i pije.

Beogradska glumica Katarina Radivojević (30), koja u seriji "Najbolje godine" glumi Lorenu Levaj, stopostotna je prirodna ljepotica. Ne jede hranu koja ima konzervansa, pije puno iscijeđenog voća i sojino mlijeko, ne šminka se i neće ni čuti za plastične operacije ili bojenje kose.

Seksi liniju, koju inače održava jogom, teretanom i odlaskom u saune, nije zapustila ni dok zbog snimanja serije boravi u Zagrebu. Naime, svaki dan bar sat vremena naporno trenira u "Core Gym" teretani uz nadzor pobjednika "Farme" Marija Mlinarića (29).

- Vrlo je profesionalna, radišna i predana i ima odličnu kondiciju - pohvalio je trener Mario svoju zgodnu učenicu Katarinu i dodao:

- Ima malih problema s koljenom, ali i jaku volju pa unatoč bolovima ne odustaje od zacrtanog cilja i to mi se kod nje strašno sviđa. Radimo treninge čiste snage i izdržljivosti i gušt mi je odvesti je svoje mučilište - kako od milja zovem podrum naše teretane s ekstremnijim spravama.

Inače, Guinnessov rekorder u guranju automobila, nedavno je prekinuo šestomjesečnu vezu s tajanstvenom djevojkom Iskrom, a zgodna Katarina može predstavljati pravi izazov za dečka samca. No, profesionalni Mario kaže:

- Ona je jako atraktivna i zabavna djevojka. Ali moja baka davno me naučila jedno pravilo. Uvijek mi je govorila da ne vršim nuždu tamo gdje jedem i tog se pravila držim - pa ne miješam privatno i poslovno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije