Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20 brzopoteznih pitanja

Lokas: 'Epizoda Potjere zbog Kotige bi trebala dobiti oznaku +18!'

Joško LOkas
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/4
23.09.2019.
u 19:02

U zabavnoj brzopoteznoj pitalici Joško Lokas nam je otkrio kako izgleda njegov jutarnji ritual, odobrava li plastične operacije i koja je najsmješnija činjenica koju zna.

Iza Joška Lokasa je sada već nekoliko odigranih utakmica u novoj ulozi voditelja Potjere. Došavši u naš studio otkrio nam je kako je izgledao prvi tjedan na kvizu, kakve anegdote su se dogodile na setu kad su se kamere ugasile, ali i pojedinosti iz privatnog života poput koja je najromantičnija stvar koju je napravio za partnernicu, kako je izgledao njegov najgori spoj i kako zamišlja vlastiti sprovod.

- U Hrvatskoj se prašta sve osim uspjeha - rekao je odlučno na prvo pitanje koje je izvukao, a u nastavku pogledajte što smo sve pitali novog voditelja Potjere koji je autor nove serije "Nestali" na HRT-u čije se prikazivanje očekuje početkom sljedeće godine.

 

Ključne riječi

Komentara 4

TH
than
01:40 24.09.2019.

Prvi tjedan mu je bolje za zaboraviti. Loše, loše, loše... Možda je trema, zato ga ne želim unaprijed otpisivati. Nekako mi je preozbiljan. Kao da i dalje vodi onu dosadnu šifru. Bolje da pokuša voditi kviz kao onaj upitnik što je vodio. Je da brže čita pitanja od Tarika, ali nekako je u svemu tome "nesiguran".

NA
Namcor
23:00 23.09.2019.

Iznenadio me, čak oduševio načinom vođenja Potjere. Tarik je visoko postavio letvicu, ali i Joško je odličan. Ovakav dinamičan format mu puno više odgovara od Šifre. Rekla bi moja učiteljica 1987: Nastavi tako!

SR
sramitese
00:12 24.09.2019.

dosta se okrenuti oko sebe..i imas sta viditi..jad i bijeda na svakom koraku..rvatska je puna nekih velicina..koji bi da su vani bili sritni raditi u mac donalada..koliko su zanimljivi .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije