Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhvatio ga

Ljutiti Ivanišević fotografu je golf palicom razbio opremu nakon skandala oko preljuba s voditeljicom

Zagreb: Tanja i Goran Ivaniševi? odlaze iz zajedni?kog stana u Dalmatinskoj 2
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/10
17.10.2023.
u 10:15

Istu večer kada su fotografije TV voditeljice i tenisača objavljene, jedan fotograf ga je čekao ispred stana u kojemu je živio s Tatjanom, a tu večer u stanu se odvijala žestoka svađa između para

Osvajač Wimbledona i naš proslavljeni tenisač Goran Ivanišević (52) na svom je Instagram profilu objavio vijest o tužbi protiv bivše supruge Tatjane Dragović (45), od koje sada traži novac koji je zaradio prije i nakon braka. Od objave ove vijesti počelo se pisati o njihovoj ljubavi koja je trajala čak 17 godina, no naposljetku je završila sporazumnim razvodom. 

Kako smo i pisali, Ivanišević je manekenku prvo vidio na naslovnici časopisa, nakon čega je tražio njezin broj, a samo par mjeseci nakon upustili su se u vezu. Na dočeku Nove godine u Dubaiju dobila je i zaručnički prsten, a počeli su i živjeti zajedno.

Zagreb: Tanja i Goran Ivaniševi? odlaze iz zajedni?kog stana u Dalmatinskoj 2
1/14

Međutim, ljubavnu idilu nakon rođenja dva djeteta, kćeri Amber Marije i sina Emanuela prekinula su šuškanja o Goranovoj prevari s tada poznatom TV voditeljicom Vanjom Halilović. Šuškanja su počela još prije rođenja sina Emanuela no on je sve demantirao. Međutim, jedan tjednik na kraju je objavio fotografije TV voditeljice i proslavljenog tenisača kako izlaze iz zgrade na Trgu Marka Marulića tijekom noći. U tom su se stanu našli i na Valentinovo. 

Istu večer kada su fotografije objavljene, jedan fotograf ga je čekao ispred stana u kojemu je živio s Tatjanom, a tu večer u stanu se odvijala žestoka svađa između para. Nakon nekog vremena, iz stana je izašao bijesni Ivanišević s torbom u ruci, a kada je ugledao fotografa koji ga je pokušao snimiti, golf palicom razbio mu je opremu. Vrijednost razbijene opreme tada se procijenila na oko 50 tisuća kuna, a fotograf je situaciju prijavio i policiji.

Nakon toga, tenisač se ispričao Tatjani javno.

– Imao sam potrebu javno istupiti jer sam povrijedio osobu do koje mi je neizmjerno stalo. Svjestan sam da sve što kažem ili učinim ne može umanjiti moja djela i posljedice istih. Ovim putem se ispričavam svojoj supruzi što sam je povrijedio. Ona je jedina osoba koju volim, s kojom želim provesti svoj život i nadam se da će mi jednoga dana moći oprostiti. U posljednje vrijeme iznesene su brojne neistine. Moram reći da se ne osjećam krivim ni prema kome osim prema Tatjani i našoj djeci nakon svega što se dogodilo. Svi ostali sudjelovali su u tome svjesno, svojevoljno i dobro znajući što rade pa tako, kao i ja, sami odgovaraju za svoje postupke. Svaki čovjek tvorac je vlastitih zabluda – kazao je bivši tenisač u javnoj isprici Tatjani koja mu je navodno odlučila oprostiti te su se preselili u Sjedinjene Američke Države. A tamo su se odlučili i vjenčati nakon 10 godina. Skromna ceremonija, na koju je par stigao u crnom Bentleyju, održana je u talijansko-hrvatskoj katoličkoj misiji St. Mary Star of the Sea (Sveta Marija Zvijezda Mora) u San Pedru. Osim Tatjanine kume Sanje Duggan u pratnji Frane Barbierija te Goranova kuma, vlasnika kluba People’s Petera Balova, zamijećena je samo Tanjina najuža obitelj – majka Mira Pogačić, brat Igor i sestra Ivona. Goranovih roditelja Srđana i Gorane te sestre Srđane nije bilo. 

VEZANI ČLANCI

Iz SAD-a su se vratili nakon šest mjeseci, no nedugo nakon toga potresao ih je još jedan skandal kada su mediji počeli brujiti o Tanjinoj vezi s nogometašem Markom Šimićem. Izvori bliski paru počeli su pričati kako već dugo ne žive kao muž i žena te da su samo u prijateljskom odnosu, a odluka o razvodu naposljetku je došla sporazumno nakon 17 zajedničkih godina.

VIDEO Aleksandra Prijović otkrila da uživa u alkoholu: 'Kada sam rodila, rekli su mi da trebam piti što više piva'

Komentara 1

JU
Juriica
10:57 17.10.2023.

Jel netko zna šta je s tim fotografom? Rastao se i on. "Puritanac" Karma ga dostigla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije