Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smeta joj M. Kunis

Ljubomorna Demi piše knjigu o detaljima braka s A. Kutcherom

demi moore
pixsell
27.08.2012.
u 18:23

Osim prljavog veša iz njihove spavaće sobe, Demi će navodno pisati i o svojim ovisnostima te o depresiji u koju je zapala nakon što je otkrila da je suprug vara.

Nedavno je otkrivena ljubavna veza Ashtona Kutchera i Mile Kunis, što je navodno jako uzdrmalo njegovu bivšu suprugu Demi Moore. Zbog toga se odlučila na pisanje knjige u kojoj će otkriti detalje svog sedmogodišnjeg braka s 15 godina mlađim Ashtonom.

Osim prljavog veša iz njihove spavaće sobe, Demi će navodno pisati i o svojim ovisnostima te o depresiji u koju je zapala nakon što je otkrila da je suprug vara. (jš)

Komentara 1

PA
pancake
16:14 28.08.2012.

tko s djecom liježe ... znate kako ide dalje. bolje da je ostala s Bruceom Willisom nego što se glupirala s ovoliko mlađim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije