Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Ljubo se strasno ljubio, a pale su i teške riječi: Ona je ograničena seljančica

Foto: RTL
1/8
21.02.2019.
u 10:30

Na Jovanovoj farmi vladaju trzavice između njegovih djevojaka i ovaj put pala je svađa između Marije i Sanje

Uzbuđenja na farmama kandidata desete sezone showa "Ljubav je na selu" ne nedostaje. Kod Jovana na farmi u kukuruzištu vodio se razgovor između Sanje i Jovana, a kroz razgovor Sanja mu je priznala kako ne zna razlog zbog kojeg Marija gaji animozitet prema njoj.

Marija mu je pak rekla kako ima dojam da nema velike šanse kod njega. Za djevojke je Jovan organizirao natjecanje u branju kukuruza u kojem je pobijedila Victoria. Sanja i Marija nisu riješile trzavice i ovako je Marija opisala Sanju u razgovoru s Victorijom, piše RTL.

- Ona je ograničena, seljančica i to sve zbog Jovana. Boli me patka za glupaču - rekla je Marija. Sanja je to čula i djevojke su vrijeđale jedna drugu.  Mamurluk je vladao na Željkovom imanju nakon lude fešte, a Željko je djevojkama čim su se ustale dao zadatak da počiste nered.

Maju Lenu je zanimalo samo što je na tulumu Ruža radila sa Željkovim prijateljem Marinkom. Maja ju je pitala kakav je to poljubac pao između njih dvoje, a  Ruža je tvrdila kako je bila riječ o poljupcu u obraz.

- Nije istina, sjedila sam pokraj njih, negdje drugdje je taj poljubac pao, ustrajna je bila Maja ali Ruža je odbila priznati da je bilo
išta više među njima.

U Miljevcima je Marko također svoje kandidatkinje probudio rano i dao im zadatak da cijepaju drva u čemu je najbolja bila Rasema. U Taru je Borisova baka bila razočarana djevojkama koje su večer prije bile u izlasku iako ih je zamolila da ne idu van. 

- Ako je tako već sada, kako će biti poslije? - upitala je baka te dodala da nije zadovoljna. Ljubo je svoje dame odveo na boćanje i iako im je objasnio da u igri mogu sudjelovati samo tri osobe pa su dame izmislile svoja pravila, a najbolja u ovoj igri bila je Violeta. 

- Violeta ima najveću glavu. Zato je pametna i zato je najbolja bila -  zaključio je Ljubo. Na kraju je podario strastveno poljubio Ljubici.

Najteži zadatak sinoć je imao Marko jer je mora odabrati djevojku od koje će se oprostiti. Odabrao je Milu.

- Očekivala sam takvu odluku. Malo mi je teško i osjećam se razočarano, ali ništa ti oko toga ne zamjeram - rekla mu je Mila.

Pogledajte video u kojem predstavljamo farmere desete sezone showa "Ljubav je na selu"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije