Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve ljubavi Gorana Ivaniševića

Ljubio je Kraljicu svijeta, ali i poznatu televizijsku voditeljicu, a danas je u sretnom braku s Nives

Foto: Pixsell kolaž
1/9
17.10.2023.
u 09:43

Goran je bivšu suprugu Tatjanu Dragović upoznao 1998. godine, nakon što ju je uočio na naslovnici američkog Cosmopolitana. Ljubio je i Danijelu Mihalić, Vanju Halilović, a danas je u braku s radijskom voditeljicom Nives Ivanišević.

Proslavljeni tenisač Goran Ivanišević (52) ponovno se našao u fokusu javnosti nakon što je u ponedjeljak navečer na društvenim mrežama otkrio da je tužio bivšu suprugu Tatjanu Dragović (45) od koje sada traži novac koji je zaradio prije i nakon braka. 

"Ovako, onog trenutka kad sam se usudio potraživati novce koje sam zaradio prije i tijekom braka, koje je T.D. prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam obiteljski nasilnik i miljenik sudova. Sad samo još čekam tužbu koja bi trebala utvrditi da je dotična T.D. osvojila Wimbledon i dvije olimpijske medalje, a možda osvojila i još neki Grand Slam, ali to još sud treba utvrditi", napisao je Ivanišević te naveo imena svojih odvjetnika koji se, kako kaže, "ovim bave već dugo vremena".

1/14

Goran je bivšu suprugu Tatjanu Dragović upoznao 1998. godine, nakon što ju je uočio na naslovnici američkog Cosmopolitana. Silno se trudio doći do njezinog broja, a to mu je vrlo brzo pošlo za rukom. Njoj je tada bilo 18, a njemu 25 godina. Godinu dana kasnije doček Nove godine u Dubaiju za Tatjanu je bio poput bajke jer je na tom putovanju dobila zaručnički prsten. Nedugo nakon započeli su i zajednički život, uživali u putovanjima i vlastitim uspješnim karijerama.

28.11.2007.,Zagreb - Dobrotvorna aukcija fotografija Jadrana Lazica.Goran Ivanisevic, Tatjana Dragovic Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: galoicju

2004. godine kao kruna njihove ljubavi stigla im je i kći Amber Marija. Zbog svega, Tatjana je odustala od karijere i posvetila se majčinstvu dok se Goran upustio u poduzetništvo. Nedugo nakon njihova su se imena u javnosti počela povezivati s drugim osobama, no oboje su to demantirali. Tri godine poslije kćeri, dobili su i drugo dijete, sina Emanuela.

Iako je sve sada izgledalo idilično, skandal je protresao Hrvatsku o Goranovom preljubu s voditeljicom Vanjom Halilović koji su snimljeni kako tijekom noći izlaze iz zgrade na Trgu Marka Marulića. U tom su se stanu našli i na Valentinovo, a fotograf ih je uhvatio dok je stavljao torbu u prtljažnik. Tatjana ga je nakon toga navodno, nakon žestoke svađe, izbacila iz stana. 

31.08.2005., Zagreb - Vanja Halilovic, voditeljica lifestyle magazina "Exkluziv" na RTL-u. "nPhoto: Robert Anic/PIXSELL
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Nakon toga, tenisač se ispričao Tatjani javno. - Imao sam potrebu javno istupiti jer sam povrijedio osobu do koje mi je neizmjerno stalo. Svjestan sam da sve što kažem ili učinim ne može umanjiti moja djela i posljedice istih. Ovim putem se ispričavam svojoj supruzi što sam ju povrijedio. Ona je jedina osoba koju volim, s kojom želim provesti svoj život i nadam se da će mi jednoga dana moći oprostiti. U posljednje vrijeme iznesene su brojne neistine. Moram reći da se ne osjećam krivim prema nikome osim Tatjani i našoj djeci, nakon svega što se dogodilo. Svi ostali sudionici sudjelovali su u tome svjesno, svojevoljno i dobro znajući što rade pa tako kao i ja sami odgovaraju za svoje postupke. Svaki čovjek tvorac je vlastitih zabluda - kazao je tada bivši tenisač u javnoj isprici Tatjani koja mu je navodno odlučila oprostiti te su se preselili u Sjedinjene Američke Države.

VEZANI ČLANCI: 

A tamo su se odlučili i vjenčati nakon 10 godina. Skromna ceremonija, na koju je par stigao u crnom Bentleyju, održana je u talijansko-hrvatskoj katoličkoj misiji St. Mary Star of the Sea (Sveta Marija Zvijezda Mora) u San Pedru. Osim Tatjanine kume Sanje Duggan u pratnji Frane Barbierija te Goranova kuma, vlasnika kluba People’s Petera Balova, zamijećena je samo Tanjina najuža obitelj - majka Mira Pogačić, brat Igor i sestra Ivona. Goranovih roditelja Srđana i Gorane te sestre Srđane nije bilo. Razveli su se 2013. godine 

Inače, prva u nizu poznatih ljepotica koju je Ivanišević zaveo bila je Riječanka Danijela Mihalić Gračan. Danijela je davne 1990. osvojila titulu kraljice svijeta, a malo nakon toga prohodala je s Goranom s kojim je živjela u Monte Carlu. Danas je udana za nogometnog trenera Nenada Gračana s kojim ima tri kćeri. Nakon udaje posvetila se znanstvenoj karijeri, pa se tako danas može pohvaliti titulom prodekanice za poslovne odnose na Fakultetu za turistički i hotelski menadžment u Opatiji, na kojem radi i kao profesorica.

29. 10. 1990. Zagreb, Hrvatska - Lovranka Danijela Mihalic (21.g.) u njemackom Baden-Badenu osvojila je titulu Kraljica svijeta - Queen of The World. Danijela je manekenka UMAH-a i studentica hotelijerskog fakulteta u Opatiji. Pobijedila je u konkurenciji 39 ljepotica, missica svojih zemalja. Novu Kraljicu svijeta hrvatskoj je javnosti na press konferenciji u zagrebackom klubu Sokol predstavio UMAH - Udruzenje manekena Hrvatske. Danielu su dosli podrzati roditelji Alma i Josip, sestra Kristina i prijatelji. Photo: Sinisa Hancic/HISTORY I/C
Foto: Sinisa Hancic

Nakon Danijele u Goranov život ušla je Tatjana, a potom i ranije spomenuta Vanja Halilović s kojom je tenisač imao aferu. Posljednjih godina svoju mirnu luku pronašao je u radijskoj voditeljici Nives Čanović s kojom ima sina Olivera. U bračnu luku uplovili su u tajnosti u prosincu 2017. godine, a u rujnu iduće godine na svijet je stigao i njihov sin. Njihova ljubav planula je 2016. godine, a za nju se saznalo nakon što je Nives na svom Instagramu objavila zajedničke fotografije s dočeka Nove godine u Dohi.

Foto: Instagram screenshot

VIDEO Aleksandra Prijović otkrila da uživa u alkoholu: 'Kada sam rodila rekli su mi da trebam piti što više piva'

Komentara 2

KO
Komentator3
10:09 17.10.2023.

A Vanja je završila kod Barbieria, onog što mu je bio kum na vjenčanju. Kako lijepe i tople ljudske priče.

Avatar 365dias
365dias
14:24 17.10.2023.

Ukratko, život.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije