Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživaju zajedno

Ljubi 18 godina mlađeg! Naša glumica progovorila o vezi s mlađahnim dečkom

Foto: tomislav miletić/pixsell
1/2
11.12.2018.
u 10:46

Razlika u godinama glumici i redateljici Senki Bulić te 18 godina mlađem bubnjaru Damiru Josipoviću ne predstavlja nikakav problem

Na premijeru predstave Kurlani Senka Bulić stigla je u društvu partnera Damira Josipovića. Karizmatična glumica i redateljica u vezi s 18 godina mlađim odabranikom uživa već nekoliko godina, a o svojem odnosu rijetko govore u javnosti.

Ipak, Senka je napravila iznimku i na premijeri vlastite predstave nekoliko riječi otkrila i o odnosu s mlađahnim bubnjarom. 

– Ja uvijek mislim da je on stariji od mene, ja sam kao neko dijete o kojem se on brine jer stalno nešto radim, non-stop sam u umjetnosti, a on je dosta racionalan iako je muzičar. Nekako je puno organiziraniji od mene, baš je zreo čovjek tako da ja zapravo ne osjećam nikakvu razliku u godinama – objasnila je Bulić za In magazin. 

Inače, predstava Kurlani, koju je Senka napravila u svojoj nezavisnoj kazališnoj produkciji, govori o teškom položaju žena u Dalmatinskoj zagori tridesetih godina i prati živote triju junakinja koje ruše tabue svoje sredine i zbog toga bivaju odbačene i neshvaćene.

Pogledajte i koji su parovi ostali prijatelji nakon razvoda. 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Dr Evil
Dr Evil
11:51 11.12.2018.

dobro, stara izgleda 5 godina mlađe a momak izgleda 10 godina starije...pa je to tu negdje

Avatar rubinet
rubinet
11:08 11.12.2018.

Pa to je stara vijest.Uopće nije novost.Sretno im bilo.

DJ
djobu68
11:47 11.12.2018.

ocito mu je nedostajala majka tokom odrastanja al nek im je sretno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije