Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEŽNJA ZA LJUBAVLJU

Ljubav iz realityja: Srodnu dušu traže pred očima cijelog svijeta

marijana
Foto: Promo
13.07.2014.
u 11:00

Intimnu potragu za osobom iz snova zasjenili su brojni reality showovi čiji su junaci usamljene žene i muškarci koji čeznu za ljubavlju

Vremena kada su se ljubavni partneri tražili iz "sigurnosti" vlastitog doma, preko chat zajednica ili oglasa u novinama, otišla su u povijest. Tim metodama traženja ljubavi najčešće se pribjegavalo kada potraga uživo ne bi bila uspješna, a u današnje doba ta je misija dobila potpuno novu dimenziju. Sve je više usamljenih duša koje onog ili onu pravu traže pred očima cijelog svijeta, u jednom do brojnih reality showova specijaliziranih za pronalaženja srodne duše. A da takvi realytiji nisu puka zabava, već da uistinu spajaju ljude, dokaz je snimanje već pete sezone serijala "Ljubav je na selu" koji ćemo ovo ljeto gledati na RTL Televiziji. Ususret novim avanturama hrvatskih farmera i farmerica koji traže supružnike spremne živjeti na selu, pročešljali smo i ostale reality emisije čiji sudionici traže osobu iz snova. Svojevrsni pobjednici takvih showova ne osvajaju novac, nego ljubav koja može biti i za cijeli život.

Debeljuce se bore za srce frajera od 150 kilograma

"Više za voljeti" bio bi slobodan prijevod američkog realityja "More to Love" u kojem je usamljeni 26-godišnjak Luke Conley iz Kalifornije, težak 150 kilograma, tražio onu pravu među dvadeset debeljuca. Najteža kandidatkinja imala je 120 kilograma. Luke je na početku showa svakoj sudionici dao prsten uz obećanje da ih neće birati prema kilogramima. Na kraju je izabrao onu s najmanje kilograma (77), ali ubrzo nakon završetka showa par je prekinuo. Reality je imao jednu sezonu.


Dok traže dečke, prolaze teški vojnički dril

Pronaći pravu ljubav jednako je teško kao i izdržati u vojničkom kampu, krilatica je Stevena Warda, stručnjaka za parove i domaćina realityja "Sve što niste znali o ljubavi" (u originalu "Tough Love"), a postoji i verzija u kojoj parovi pod Stevenovom vojničkom čizmom pokušavaju poboljšati i ojačati svoju vezu. U jednoj sezoni showa koji producira glumica Drew Barrymore dečka je tražila i Stanislava Dimitrijević, Playboyeva zečica iz Beograda.

 

Muškarca snova biraju među sto kandidata

Britanski reality "Prijateljice" prati tri prijateljice koje su jedna drugoj podrška dok traže idealnog muškarca. Tijekom showa kandidatkinje žive u velikoj kući, a muškarca snova biraju između sto kandidata. Svaka izbor mora suziti na šest potencijalnih partnera s kojima idu na spojeve. Ako imaju sreće, s vremenom će prepoznati onog kojeg žele upoznati s roditeljima.

 

Farmeri u ovom realityju traže supruge još od 1983. godine

RTL-ov serijal "Ljubav je na selu" nastao je prema jednom od najstarijih ljubavnih realityja. Hrvatska je inačica britanskog showa "Farmer Wants a Wife", ali smatra se da original datira još iz 1983. kada se u Švicarskoj počeo emitirati serijal "Bauer sucht Bäuerin" (Farmer traži farmericu). U našoj verziji voditeljica Marijana Batinić ima svojevrsnu ulogu Amora te farmere i farmerice savjetuje i pokušava zajedno s njima riješiti dileme koje ih muče dok među potencijalnim partnericama, odnosno partnerima traže onog pravog. Romansa iz realityja Nikoline i Stjepana Pavlića prije dvije godine okrunjena je brakom.

 

Zbog muškaraca bježe u vrući Miami

Danas na TLC-ju kreće "Žene s Aljaske u potrazi za ljubavlju" čije su junakinje šest domorotkinja s Aljaske koje bježe od bradatih ribara u uzavreli Miami Beach u nadi da će ondje pronaći istinsku ljubav. No ubrzo će shvatiti da je i u Miamiju teško naći princa na bijelom konju.

 

I bogatima je teško naći pravu ljubav

Već sedam sezona u showu "Spoj s milijunašem" stručnjakinja Patti Stanger uspješno pronalazi idealne partnere svojim bogatim klijentima. Stanger je i vlasnica elitne agencije za ljubavne spojeve "Millionarie's Club" na Beverly Hillsu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije