Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reality show

Ljepotice i genijalci igrali bocu istine i onda su uslijedili i prvi poljupci

Foto: Nova TV
1/5
16.04.2019.
u 19:18

Prvo je za muške kandidate showa 'Ljepotice i genijalci' uslijedio modni izazov u kojima se mnogi nisu snašli, ali kad je na red došla boca istine, nekima je bilo nelagodno tome pristupiti jer znaju da ih gledaju roditelji.

Pred muškim kandidatima u showu 'Ljepotice i genijalci' našao se novi izazov u kojem su opet zaronili u svijet mode. Nakratko će postati modni dizajneri, a zadatak im je dizajniranje haljine za svoje partnerice i to s vlastitim potpisom.

Njihov dizajn ocijenit će art model Josip Tešija i direktorica direkcije izbora za Miss Hrvatske Maja Vračarić. Genijalci nisu bili oduševljeni ovim zadatkom jer im je ovaj teren skroz nepoznat. - Ne poznajem modu uopće - ukratko je rekao Nino koji dodaje da će biti problema s Martinom, kao što je bilo u zadatku s frizurom, jer kako kaže boji se da će ga ona ponovno napasti.

- To mi je dodatan poticaj da ispadne što bolje - priznaje Nino, a Marijan se pak boji svoje majke.

- Ubit će me mama, ako ovo bude gledala - govori on kroz šalu i tvrdi da mu je to stvara veliki pritisak. Mislio je da će mu najveći izazov biti dizajniranje, ali nakon što Adriana došla s prijedlogom igranja boce istine, stvari su se brzo promijenile.ž


- To će mi tata gledati! - rekla je Adriana nakon što je Karlo zadao Heleni da poljubi upravo nju. On nije krio oduševljenje .
- Bilo je predivno! Spojio sam dvije najbolje stvari u jednu - rekao je Karlo nakon ženskog poljupca.

Nakon njega, Marino je odlučio zapapriti situaciju i Karlu je zadao da poljubi bilo kojeg muškarca.

Pogledajte koji showbizz brakovi su kratko trajali.

Ključne riječi

Komentara 1

LU
lukathereem
07:58 17.04.2019.

Opet LGBT za zajednica dobiva tv program

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije