Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskoro slavi 58 godina

Liz Hurley ponovno očarala fotkom u bikiniju: 'Jedna od najljepših žena na svijetu!'

Foto: PA/Pixsell
1/7
13.05.2023.
u 07:00

Vitalna Britanka redovito objavljuje fotografije u kupaćem kostimu na društvenim mrežama, a mnogi se pratitelji pitaju kako je i u šestom desetljeću života uspjela zadržati mladolik izgled

Glumica Elizabeth Hurley jedna je od onih žena koje ne kriju godine, a za to nema ni potrebe. Iako će uskoro proslaviti 58. rođendan izgleda bitno mlađe. 

Vitalna Britanka redovito objavljuje fotografije u kupaćem kostimu na društvenim mrežama, a mnogi se pratitelji pitaju kako je i u šestom desetljeću života uspjela zadržati mladolik izgled i apsolutno besprijekornu liniju.  

 

Glumica je sada pozirala ispred ogledala u minijaturnom badiću koji je malo toga ostavio mašti. Narančasti bikini naglasio je njezinu liniju, a ona je pored objave napisala: "Jeste li znali da imam sestru blizanku?". Pratitelji su ubrzo pohvalili njezin izgled u komentarima, a fotografija je prikupila gotovo 240 tisuća lajkova.

"Ti si jedna od najljepših žena na svijetu", "Kao vino si! Što si starija to si bolja", pisali su joj oduševljeni pratitelji. 

Nedavno su je optužili i da voli koristiti Photoshop, a Liz je već prije nekoliko godina otkrila da voli da su njezine fotografije malo retuširane.

Inače, Poduzetna glumica koju mnogi pamte po filmu "Austin Powers" ima i vlastitu liniju kupaćih kostima, a u intervjuima često priča o važnosti zdrave prehrane i aktivnog načina života. Ujutro prvo obvezno popije čašu mlake vode s limunom, potom nezaslađeni espresso, a tek kasnije nekoliko integralnih keksa.

Preskakanje doručka nešto je s čime se većina nutricionista ne slaže, no čini se da Elizabeth nema problema s tim. Svoje linije kupaćih kostima, odgovarajućih parea, ljetnih haljina i ogrtača, najbolje reklamira ona sama. Naime, čak i linije kostima koje su inače namijenjene mladim djevojkama, njoj pristaju odlično.

VIDEO Kate je ponekad kao svaka mama: Otkrila je i nadimak najmlađeg člana obitelji

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije