Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podjela imovine

Liz Hurley i bivši dečko vode bitku za kuću koju su platili 54 mil. kn

Hurley Warne
Pixsell
19.09.2013.
u 19:00

U Engleskoj su Liz i Shane Warne kupili veliko imanje sa 13 spavaonica, teniskim terenom i jezerom. Ni Liz ni Shane ga se ne žele odreći.

Razlaz sa Shaneom Warneom donio je nove probleme glumici Elizabeth Hurley. Naime sa svojim bivšim dečkom ne može se dogovoriti kome će pripasti vrijedno imanje i vila koja se nalazi na njemu. Dok im je ljubav još cvjetala zajedno su prošle godine za 54 milijuna kuna kupili imanje u Engelskoj.

Velika vila ima 13 spavaonica, privatno jezero i teniske terene i veliku okućnicu i činila se idealnom za zajednički život. Sada se ni Liz ni Shane ne žele odreći ovog imanja jer su ga oboje platili u gotovini.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije