Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljske tajne

Lindsay Lohan: Tata mi je pred prijateljima prijetio da će me ubiti

Lindsay Lohan
Reuters
23.04.2010.
u 16:49

Glumica je otjerala tatu Michaela iz kuće te na Twitteru ubrzo objavila da je njezin “bivši” otac luđak koji će napraviti sve da dospije u novine. Otkrila je i tajnu iz prošlosti.

Posrnula glumica Lindsay Lohan proživljava još jednu obiteljsku dramu. Lindsayin otac Michael upao je u četvrtak s trojicom policajaca u njezin stan u Los Angelesu i pokušao odvesti svoju mlađu kćer Ali koja već neko vrijeme živi sa starijom sestrom. Michael Lohan navodno bio je zabrinut da 16-godišnja Ali ne padne pod utjecaj problematične Lindsay koja je, tvrdi Michael, ovisna o analgeticima i druži se s ovisnicima.

No glumica ga je otjerala te na Twitteru ubrzo objavila da je njezin “bivši” otac luđak koji će napraviti sve da dospije u novine. Otkrila je i tajnu iz prošlosti:

– Moj otac jednom je prijetio meni i bratu pred našim prijateljima da će nas oteti i ubiti – napisala je 23-godišnja glumica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije