Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prva uloga nakon 8 godina

Lindsay Lohan pohvalila se novim filmom, fanovi pišu da je nisu prepoznali: 'Što se dogodilo s licem? Previše Photoshopa!'

Lindsay Lohan
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/10
19.11.2021.
u 07:00

Lindsay se godinama borila s opijatima zbog čega je bila na rehabilitaciji, a neko vrijeme i u zatvoru.

Holivudska glumica Lindsay Lohan (35), na radost brojnih obožavatelja koji su je bodrili kroz rehabilitaciju, vratila se glumi. Posrnula glumica, kako je mnogi nazivaju, na svojim je društvenim mrežama ponosno objavila fotografiju iz novog Netflixovog filma u kojemu igra glavnu glumicu,  'The Shadow Within'.

"Natrag na poslu i ne mogu biti sretnija! Akcija", napisala je glumica uz fotografiju, a mnogi su primijetili kako izgleda potpuno drugačije.  Pišu joj kako nimalo ne nalikuje samoj sebi. 

"Izgleda tako drugačije, kao da na fotografiji ima previše Photoshopa iako već ima prelijepo lice", "Nisam je prepoznala dok nisam vidjela ime", "Tko je ovo?", "Ovo uopće ne izgleda kao Lindsay", "Što se dogodilo s Lindsay? Čije je ovo lice?", "Ovo nije Linday Lohan", pisali su.

Inače, Lindsay se godinama borila s opijatima zbog čega je bila na rehabilitaciji, a neko vrijeme i u zatvoru. Proslavila se sa samo 11 godina u filmu "Zamka za roditelje", a zatim je nastavila nizati filmske uspjehe no nije se uspješno borila sa slavom pa se prepustila tulumarenjima. 

U novom filmu glumi s Chordom Overstreetom (32), a Netflix je objavio i par rečenica o filmu.

- Oh, šetnja zimskom zemljom čudesa s Lindsay Lohan i Chordom Overstreetom... Produkcija je u tijeku za njihovu blagdansku romantičnu komediju. Stiže 2022. na Netflix - ističe streaming platforma.

VIDEO>>Nakon voditeljskog gafa u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska" HRT se ispričao gledateljima

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije