Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na oporavku

Lily Allen iz bolnice je zamolila fanove da joj dečka ostave na miru

allen
Pixsell
07.11.2010.
u 23:25

Sam i njihovi prijatelji cijelo su vrijeme uz Lily koja je zbog pobačaja u šestom mjesecu trudnoće i sepse zbog koje je sada u bolnici poprilično depresivna.

Lily Allen oporavlja se u bolnici. Dobro reagira na lijekove, a stanje joj se popravlja iz sata u sat. Zahvaljuje svim fanovima na podršci i ujedno moli da njezinog dečka Sama Coopera ostave na miru. Kad izađe iz bolnice, par će dati zajedničku izjavu – rekao je sinoć menadžer britanske pjevačice.

Sam i njihovi prijatelji cijelo su vrijeme uz Lily koja je zbog pobačaja u šestom mjesecu trudnoće i sepse zbog koje je sada u bolnici poprilično depresivna.

Svi oni potvrđuju da pjevačica dobiva najbolju moguću njegu, ali zabrinuti su za njezino psihičko stanje. Lily je psihički slomilo to što je drugi put izgubila dijete kojemu su se oboje jako radovali. Sretnu vijest o trudnoći obznanila je u kolovozu, a prije samo dva tjedna objavila je da čekaju sina kojemu već smišljaju ime.

Svojeglava Lily, koja je školovanje prekinula sa samo 15 godina jer nije željela provesti trećinu života pripremajući se za rad, nakon rođenja bebe glazbenu je karijeru namjeravala staviti u drugi plan te se potpuno posvetiti majčinstvu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije