Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najdraža publika

Lijepu kći Nede Ukraden rijeko viđamo u javnosti, a sada je na majčinom koncertu mamila uzdahe

Beograd: Petar Grašo i Tonči Huljić na snimanju Amig Showa
Foto: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL
1/11
11.11.2022.
u 17:45

Jelenu rijeko imamo prilike vidjeti u javnosti, ali ima otvoren profil na društvenim mrežama gdje objavljuje obiteljske fotografije a nedavno se pohvalila i Nedinom novom biografijom ''Zora je svanula'' u kojoj je pjevačica podijelila brojne, dosad nepoznate detalje iz svog života.

Pjevačica Neda Ukraden (72) održala je koncert u dvorani MTS u Beogradu, a iz prvih redova podržala ju je njezina kći Jelena koja je došla s obitelji, suprugom Predragom  Minovićem  i njihovo troje djece, blizankama Nedom i Aleksandrom i sinom Dušanom.

Za ovu prigodu odabrala je elegantnu haljinu u plavoj boji koja je istaknula njezinu vitku i figuru i dekolte, a Jelena nevjerojatno sliči na majku Nedu pa je i na ovom koncertu bila pravi magnet za poglede.

Fotografije možete pogledati OVDJE. 

Jelenu rijeko imamo prilike vidjeti u javnosti, ali ima otvoren profil na društvenim mrežama gdje objavljuje obiteljske fotografije a nedavno se pohvalila i Nedinom novom biografijom ''Zora je svanula'' u kojoj je pjevačica podijelila brojne, dosad nepoznate detalje iz svog života.

 

Inače, Jelena je vlasnica salona za uljepšavanje u Beogradu te radi kao direktorica marketinga. Neda je Jelenu dobila s pokojnim suprugom Milanom Bilbijom, a nosi očevo prezime.

Neda ne skriva da joj je kći velika podrška kao i ona njoj, a zanimljivo je kako žive zajedno.

-Srećom, imamo toliko veliki stan pa moramo jedno drugo zvati preko telefona. Mama se uvijek može izolirati i odmoriti kod nas. Ipak, rijetko to radi. Moja majka ima energiju kao nitko, ima snagu zmaja na sceni, a kod kuće je nježna baka- rekla je Jelena u jednom intervjuu.

Neda je, inače, bila udana za redatelja Milana Bilbiju koji je od nje bio stariji 14 godina. On je preminuo u 77. godini 2013. od posljedice moždanog udara, a od tada pjevačica rijetko govori o svom ljubavnom životu. Na društvenim mrežama pjevačica često dijeli fotografije s unucima na koje je jako ponosna.

Ova 72-godišnjakinja nosi i nadimak ''najseksi bake Balkana'', a ona tvrdi da je on uvijek nasmije te da joj nimalo ne smeta.

-Taj naziv najseksi bake me uvijek nasmije, i nimalo me ne smeta, posebno što se jako ponosim svojim unucima. A riječ baka je najljepša riječ na svijetu- kazala je jednom prilikom pjevačica.

VIDEO Krenula nova sezona serije Kruna: Prikupila je mnogo negativnih kritika i prije izlaska epizoda!

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Thc
Thc
19:21 11.11.2022.

Majka i kći sa slike idu na iste "vitaminske" infekcije za lice,ili plastičara,ili oboje👍

Avatar HajdukLika
HajdukLika
18:46 11.11.2022.

Ma dajte!

GU
gustigrah
08:14 12.11.2022.

Boli mi……. Vi ste ča vise dosadni ovim vjestima. I ča za naši pjevači? Drugog reda? Smotani ste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije