Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Visoko rangirana

Lijepa Melita Fabečić otputovala u Moskvu

melita fabečić (1)
Foto: PR Foto
1/4
22.10.2013.
u 19:13

Lijepa hrvatska Miss Universe Melita Fabečić otputovala je na svjetski izbor Miss Universe koji će se održati u Moskvi 9. studenog.

Lijepa hrvatska Miss Universe Melita Fabečić otputovala je na svjetski izbor Miss Universe koji će se održati u Moskvi 9. studenog. Na zagrebački aerodrom stigla je u pratnji direkcije Miss Universe Hrvatske Vladimira i Marije Kraljević, Ivane Delač Đolo te mame Gordane. Melita u Moskvu nosi brojne večernje i koktel haljine Sherri Hill, cipele Baldinini, no posebno se ističe nacionalni dar s kojim će naša lijepa Miss sudjelovati u humanitarnoj aukciji; nakit inspiriran šibenskim botunima, atraktivna ogrlica i naušnice.

Nacionalni kostim, tradicionalnu alkarsku nošnju, izradila je poznata hrvatska dizajnerica Mina Petra, a Hrvatska turistička zajednica pripremila je 90 darova koje će Melita dati svim kandidatkinjama ovogodišnjeg finala; Croatia shopping torbice, licitarska srca, autokartu Hrvatske te lavandu. – Raduje me odlazak u Moskvu na svjetsko finale za koje sam se uporno pripremala posljednjih pet mjeseci. Trudit ću se Hrvatsku predstaviti najbolje što mogu i s nestrpljenjem očekujem sve predstojeće obaveze koje će pred nas staviti Miss Universe Organisation. Posebno me veseli što ću imati priliku biti dio ovog prestižnog natjecanja ljepote i jedva čekam upoznati svih 90 ljepotica iz cijelog svijeta, izjavila je Melita Fabečić prije leta za Moskvu.

Posljednjih šest mjeseci Melita se pripremala za svjetski izbor vježbajući u teretani World Class s osobnim trenerom te usavršavajući engleski jezik u školi Berlitz. Mnogobrojni svjetski portali koji prate izbore ljepote svrstavaju Melitu među favoritkinje, a žiri portala http://www.globalbeauties.com/ uvrstio ju je na visoko sedmo mjesto na leaderboardu, tik uz bok predstavnicama Francuske, USA, Venezuele, Španjolske, Paragvaja, Kolumbije i Filipina. Hoće li atraktivna Melita Fabečić ponoviti uspjeh svojih prethodnica Elizabete Burg i Sarah Ćosić te se planirati u Top 16 na svjetskom finalu i kome će još uvijek aktualna Miss Universe Olivia Culpo predati krunu, predstoji nam vidjeti u velikom finalu najprestižnijeg izbora ljepote u svijetu 9. studenog.

>>Bivša Miss Universe izgleda bolje nego ikad

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije