Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi Batman

Lex Luthora glumit će 'Zuckerberg', a Jeremy Irons postao sluga Bena Afflecka

Jesse Eisenberg
Foto: Tobias Hase/DPA/PIXSELL
1/2
01.02.2014.
u 13:52

Batmanova rivala, zločinca Lex Luthora igrat je Jesse Eisenberg (30) koji je za ulogu osnivača Facebooka Marka Zuckerberga u filmu ''Društvena mreža'' bio nominiran za Zlatni globus i Oscara

Poznata su imena glumaca koji će utjeloviti likove zločinca Lexa Luthora i sluge Alfreda u najnovijoj ekranizaciji Batmana! Batmanu Benu Afflecku pridružit će se glumačka legenda Jeremy Irons (50) koji je u ekranizaciji popularnog stripa glumiti njegova slugu i skrbnika Alfreda, javlja Independent.

Batmanova rivala, zločinca Lex Luthora igrat je Jesse Eisenberg (30) koji je za ulogu osnivača Facebooka Marka Zuckerberga u filmu ''Društvena mreža'' bio nominiran za Zlatni globus i Oscara u kategoriji najboljeg glumca.

Eisenbergov angažman dočekan je na nož kao i Affleckov. Redatelj Zac Snyder ponovo je morao braniti izbor ističući kako će se lik Lexa Luthora ovoga puta razvijati ''u nekim novim smjernicama''. No zagriženi obožavatelji i dalje su skeptični. Na društvenim mrežama pišu kako ''Eisenbergove glumačke sposobnosti nisu u istom rangu kao one Gena Hackmana'' koji je ulogu Lexa Luthera doveo do savršenstva. Tvrde da je izbor ''strašan''.

>>Uvjerio se u toaletu: Ben Affleck zaslužuje glumiti Batmana
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije