Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomirenje na pomolu?

Let 3 pozvao Jadranku Kosor na koncert na Šalati: 'Dođi, na popisu si, bit će nam super'

Let 3
Foto: Hrvoje Baudoin
1/6
01.09.2023.
u 10:45

Uoči sutrašnjeg koncerta riječki rokeri uputili su javni poziv i bivšoj premijerki Jadranki Kosor s kojom nisu bili baš u dobrim odnosima i koju su žestoko prozvali u pjesmi Omađijaj me

Nakon sjajnog nastupa na Euroviziji u Liverpoolu Let 3 spreman je i za veliki koncert na Šalati koji će se održati u subotu 2. rujna. Dečki su odradili posljednje pripreme, a sve je spremno za spektakl na kojem će uživati njihovi brojni obožavatelji. Uoči sutrašnjeg koncerta riječki rokeri uputili su javni poziv i bivšoj premijerki Jadranki Kosor s kojom nisu bili baš u dobrim odnosima i koju su žestoko prozvali u pjesmi Omađijaj me. 

No, čini se da je pomirenje ipak na pomolu. Na društvenim mrežama osvanula je snimka na kojoj jedan od članova benda drži portret bivše premijerke, dok ostali kleče pred njom sklopljenih ruku. 

- Jadranka Kosor dođi na Šalatu 2.9. na popisu si, bit će nam super - poručili su joj članovi Leta 3 i dodali emotikon poljupca. 

Kosor je vidjela i lajkala njihov video, ali se nije oglasila. No, cijelu situaciju šaljivo je prokomentirala novinarka Maja Sever. - A ja sam morala kupiti kartu - napisala je Sever.

Inače, društvo na velikom open air koncertu poznatim riječkim rokerima radit će im i odlični gosti čija imena još uvijek nisu otkrivena. Bend je nastavio nizati uspjehe i nakon nastupa na Euroviziji. Osim u radijskom eteru, gdje je sedam tjedana bila najemitiranija snimka, Mama ŠČ! je ostvarila uspjehe i na digitalnim glazbenim servisima. Na streaming platformi Spotify broji preko 7,1 milijuna emitiranja, što je najviše za jednu hrvatsku eurovizijsku pjesmu-predstavnicu. Istodobno, singl Mama ŠČ! našla se i na šestom mjestu liste Croatia Songs magazina Billboard.

Mama ŠČ! riječke grupe Let 3 najemitiraniji je hrvatski singl u domaćem eteru u prvoj polovici 2023. godine. Ovogodišnja eurovizijska predstavnica, osim titule najemitiranijeg singla, prva je pjesma koja je predstavljala Hrvatsku na Eurosongu i ujedno bila najemitiranija snimka u prvoj polovici godine. - Neizmjerno smo sretni i ponosni zbog toga što je naša mala, ali velika, možda nekom glupa, ali pametna pjesma ušla u glave, uši i srca slušatelja i glazbenih urednika -  riječi su članova grupe Let 3.  - Veliko Hvala svima od nas. Zahvalama se pridružuju naša Mama ŠČ te najljepši i najdraži zlatni Traktor - rekli su članovi Leta 3. 

VIDEO Sjajna atmosfera na probi za koncert Mateja Meštrovića u HNK

Komentara 4

Avatar messerschmidt
messerschmidt
11:13 01.09.2023.

Šezdesetogodišnjaci manjka humora. Trebao bih reći, dajte odrastite, ali radi se već o sredovječnim ljudima koji su to trebali davno shvatiti. Riječani ih drže na životu, jer nemaju drugih izvođača. Ostali se bacili na turizam i druge biznise. Ovi još imitiraju tinejdžere ali ih odaju sjede proćelave glave, dlakava leđa, otromboljeni trbusi i tijela izmučena pijačom .

Avatar rubinet
rubinet
12:23 01.09.2023.

"Omađijaj me "? Što bi to bilo? I na kojem jeziku?

Avatar Dars
Dars
11:46 01.09.2023.

Nikada nisu ni bili na suprotnim stranama...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije