Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traktorom će na korzo

Let 3 napravio show u Rijeci, družili se s obožavateljima i rezali tortu: 'Ovo je nezaboravno'

Rijeka: Let 3 na Korzo dovezao se na zlatkom traktoru
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/24
18.05.2023.
u 19:02

Druženje su počeli od 18 sati u Splitskoj ulici odakle su na traktoru u 19.00 sati krenuli preko Korza do pozornice

Slavlje za naše predstavnike na ovogodišnjoj Euroviziji, Let 3, održano je u njihovoj rodnoj Rijeci, a počelo je okupljanjem u Splitskoj ulici odakle su na traktoru u 19.00 sati krenuli preko Korza gdje ih je čekala pozornica. Splitska ulica zbog toga je od 18.00 do 19.15 sati bila zatvorena za sav promet, piše Novi list. 

- Operite guzice i pripremite ruže - poručili su Letovci na društvenim mrežama fanovima prije samog dočeka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Let 3 (@let_3)

Let 3 na pozornici je napravio pravi show, a Riječani su se okupili u velikom broju kako bi ih došli uživo pogledati.

Prije toga, družili su se i s obožavateljima, pili šampanjac i rezali tortu. 

- Ovo je nezaboravno i prekrasno. Pokraj onakvog intenzivnog iskustva doći doma i doživjeti izljeve podrške i emocije, to je neopisivo - rekao je Prlja za HRT, a Mrle je dodao: - U Rijeci je uvijek najljepše. Tu smo rodili, a kad se tu rodiš uvijek se  vraćaš . To je ta  poveznica, uvijek dođeš kući i skuhaš ručak na koji si navikao i družiš se s ljudima kojima poznaješ i ides na pićence - kazao je.

Prije vožnje traktorom družili su se s obožavateljima. 

VEZANI ČLANCI:

Za 24 sata Zoran Prodanović Prlja ispričao je dojmove s Eurovizije.

- Puno je impresija, utisaka i emocija koje se tek trebaju slegnuti, a najviše nas je dojmilo to da smo uspjeli biti prepoznati negdje gdje nitko nikad nije čuo za nas. Teško je to riječima opisati, ali kad doživiteda u finalu Eurovizije cijela dvorana skandira ŠČ kad je pauza tijekom snimanja, pa to smo priželjkivali u snovima. Eto, obistinilo nam se. Mi smo prezadovoljni, neka Eurovizija bude takva kakav je, nije to naša šalica čaja. Mislim da će vrijeme pokazati kakav smo trag ostavili - rekao je Prlja.

Bodovi žirija nisu ih pogodili. - To nije naša domena, cijenim mišljenje žirija, koji nekad djeluje konzervativan i pristran. Oni možda nisu u našem nastupu našli nešto da nam daju više bodova, ali glas publike nas je fascinirao, osobito jer ne dolazi iz naše zemlje. Ljudi su nas zapamtili - ispričali su. 

Kao posebni gosti na dočeku Leta 3 nastupit će renomirani riječki rock glazbenici, članovi grupa Chasing Nord, Father i Ministranti  – Mihael Prosen, Vedran Vučković, Franjo Jardas i Tino Margan koji su za ovu priliku okupljeni u sastavu imena ŠČA-VAL , a izvest će neke od najvećih riječkih rock hitova. Nakon ŠČA-VALA  nastupa DJ Bobo s RiRock muzikom.

VIDEO Doris Pinčić nastavlja nizati uspjehe, a evo koliko je njezina tvrtka uprihodila prošle godine

Ključne riječi

Komentara 4

BA
BartolomejIV
23:35 18.05.2023.

Sada su imali priliku skinuti se i pokazati riječanima svoju sirotinju

ZW
zweistein
22:43 18.05.2023.

jad i bijeda ....

Avatar Dars
Dars
11:59 19.05.2023.

Društveni eksperiment uspio, kako da se nekim ljudima sviđa nešto što se nikako ne bi trebalo sviđati..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije