Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon 13 godina

Iznenađenje večeri: Severina izašla na pozornicu Dore! Evo što je rekla

Foto: HRT / Screenshot
1/11
22.02.2024.
u 21:07

Večeras je prva polufinalna večer Dore, a Let 3 iznenadio je sve Severinom! Nakon nastupa, otkrila je da je "Kraljica ljubavi" i da nije Severina kako svi misle.

Let 3 nastupili su kao deveti na Dori, a na pozornicu su doveli Severinu! Prošlogodišnji pobjednici Let 3 oduševili publiku svojom pjesmom 'Baba roga'. Mnoge su iznenadili jer su na pozornicu sa sobom poveli i Severinu koja je bila zvijezda večeri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Let 3 (@let_3)

Dečki su nastupali i prošle godine na Dori i odnijeli pobjedu s "Mamom ŠČ", a na Eurosongu završili su na 13. mjestu. Ove godine ponovno su obukli prepoznatljive kostime i zapjevali pjesmu "Baba roga". 

VEZANI ČLANCI:

- Ja sam s drugog planeta i na mom planetu sam kraljica ljubavi, pravde i zdravog društva. Hvala, Hrvatska. Engleski mi nije dobar, naučila sam ga prije dva dana. Vidjela sam tužne ljude, ali večeras smo stvarno sretni. - rekla je legendarna Severina nakon nastupa.

Obratio se i sam Prlja: - Ovo je kraljica dobra, kraljica ljubavi koja je došla s jedne druge planete da nam pomogne ove večere ovdje na Dori da se izvučemo iz zatočeništva u koje nas je zatočila jedna zločesta kraljica koja se zove Baba roga i koja simbolizira svo zlo. Na svu sreću smo mi uspjeli uz pomoć ovih naših dragocjenih suradnika, Pilića. Sada su u našoj moći i u moći ove naše kraljice ljubavi s druge planete. Velika joj hvala na tome. 

Podsjetimo, Severina je zadnji put na pozornici Dore bila 2011. godine kada je nastupila u show programu Dore gdje je izvela pjesmu "Moja štikla" s kojom je predstavljala Hrvatsku na Eurosongu 2006. godine.

VIDEO: Let 3 na probi uoči prve polufinalne večeri Dore: 'Ne dolazi u obzir da opet idemo na Eurosong'

 
Ključne riječi

Komentara 2

MA
majeltomoguce
23:35 22.02.2024.

Severina:"Pozdrav sinu i dadilji! Hvala ti što si ponovno uskočila!"

BU
burza
21:21 22.02.2024.

A bas zvjezda veceri

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije