Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cesarica

Let 3, Baby Lasagna i Damir Kedžo u utrci za hit siječnja!

Foto: Unison - Hrvatski glazbeni savez
1/52
12.02.2024.
u 16:21

Nakon uzbudljive glazbene 2023. godine i svečane dodjele koja se održala 25. siječnja u zagrebačkom HoB-u, počinje novo izdanje prestižne glazbene nagrade Cesarica!

2024. započinjemo s određenim novitetima. U novom konceptu očekuju nas brojni intervjui s najvažnijim imenima hrvatske glazbene scene, a kako će od ove godine izgledati finalna dodjela, otkrit ćemo vam na vrijeme.

U 2023. su slavili Let 3 s pjesmom „Mama ŠČ!“ koja je proglašena Hitom godine, zatim Grše s pjesmom „Mamma Mia“ koja je osvojila Cesaricu za Digitalni Bestseller, Mihovil Šoštarić Lockroom koji je osvojio Cesaricu za Hit autora i Gibonni koji je dobitnik Cesarice Bestseller koja se dodjeljuje izvođaču s najvećim brojem prodanih koncertnih ulaznica u protekloj godini prema službenim podacima HDS ZAMP-a.

VEZANI ČLANCI:

Čestitke njima i svim dobitnicima Cesarica za Hit mjeseca u 2023., vrijeme je za novo izdanje, novu konkurenciju i otkrivanje novih hitova!

Danas kreće glasovanje za Hit siječnja 2024., a nominirani su:

Foto: Unison - Hrvatski glazbeni savez

BABAROGA – LET 3

Nakon što su osvojili sve što se može osvojiti u 2023. (uključujući i Cesaricu za Hit godine!) s pjesmom „Mama ŠČ!“ Let 3 ide dalje. „Babaroga“ je vani i u konkurenciji za Hit siječnja! Hakirani ili ne, dečki iz grupe Let 3 su ponovno izazvali interes javnosti i osigurali natjecanje na Cesarici. Autori pjesme su naravno Damir Martinović Mrle i Zoran Prodanović Prlja.

 
Foto: Unison - Hrvatski glazbeni savez

RIM TIM TAGI DIM – BABY LASAGNA

29-godišnjak iz Istre pokorio je internet, završio na naslovnicama i preko noći uspio u tome da svi klikaju na pjesmu „Rim tim tagi dim“. Ime mu je Baby Lasagna, odnosno Marko Purišić i sam je autor pjesme koja konkurira na skorašnjoj Dori. Cijeli hajp oko pjesme, osigurao mu je, očekivano, i nominaciju za Hit siječnja.

 
Foto: Unison - Hrvatski glazbeni savez

VOLJENA ŽENO – DAMIR KEDŽO

Jedan od tri nominirana za Hit siječnja nagrade Cesarica je i Damir Kedžo, prepoznat i priznat po svojim vokalnim sposobnostima i dobitnik nekoliko Cesarica statua. Pjesma „Voljena ženo“ pjesma je s kojom se natječe na Dori kao i njegova ovomjesečna konkurencija, a autorski potpis na pjesmu stavio je Ante Pecotić. Pjesma „Voljena ženo“ moćna je balada za koju Kedžo kaže da se odmah zaljubio u nju.

VIDEO: Nakon prisnih fotki s producentom Ella Dvornik objavila znakovitu poruku: 'Kako je bilo dobro...'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije