Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bolest se vraća

Lepa Brena iskreno: 'Bila sam nepokretna u bolnici 12 dana'

Foto: Youtube Screenshot
1/6
15.06.2019.
u 12:44

Brena je ispričala kako je u bolnici provela 12 dana nepokretna. Dogodilo se to nakon jednog koncerta tijekom kojeg nije pila puno vode te je primijetila da joj je ruka bila ljubičasto plava.

Folk pjevačica Lepa Brena završila je u bolnici zbog trombofilije, prenosi Kurir. Brena je ispričala kako je u bolnici provela 12 dana nepokretna. Dogodilo se to nakon jednog koncerta tijekom kojeg nije pila puno vode te je primijetila da joj je ruka bila ljubičasto plava.


- Nije mi palo na pamet da bih trebala prekinuti koncert, prebacila sam mikrofon u lijevu ruku, a desnu podigla gore i ona je dobila normalnu boju. Čim sam se vratila u Beograd, otišla sam na pregled krvnih žila, gdje su mi dijagnosticirali potpuno začepljenje dviju vena desne ruke. Bila sam na terapiji, ležala sam praktički nepokretna 12 dana, s rukom koja je stajala u jednom položaju, drugi su me hranili. Bio je to moj prvi susret s trombofilijom. Bila sam u šoku- otkrila je pjevačica u emisiji 'Na prvom mjestu'.

Ipak, Brena je odlučila promijeniti životne navike jer joj se tromboza vratila 2005. 

- Podigla sam ručnu i potpuno promijenila način prehrane. Okrenula sam se hrani bogatoj omega tri i omega šest masnim kiselinama, mesu bez svinjetine i janjetine, sve kuham u vodi i na pari, a kruh sam izbacila u potpunosti. Jedem voće i povrće, a volim i popiti čašu ili dvije vina. Cijela ta moja priča je postala veoma umjerena, ne smijem se prejesti, ali ni biti gladna. Volim plivati, šetati, ali i vježbati jogu - priznala je pjevačica koja sad stvarno pazi na zdravlje.

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
13:47 15.06.2019.

Ispalit ću na živce jer koncert u ZG najavljen za prosinac, a svakodnevno pune novine Lepe Brene - još nije ni polovina lipnja. Što nas tek čeka? Žena je pevaljka, OK, empatija za njenu bolest - ali to je toliko nasilan ulaz u hrv. medije da naprosto boli...

DU
Deleted user
12:50 15.06.2019.

Mo koje "ferma" - mogla je tamo i tako ostati. Baš me briga.

Avatar dovidovic
dovidovic
16:35 15.06.2019.

Sramota je da ova Fahra, koja je četnicima pjevala, sprema koncert u Zagrebu. I to na Božić! Hajdemo na prosvjede da to zaustavimo! Je li tko za?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije