Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Film o vikinzima

Leonardo DiCaprio otkazao suradnju s Melom Gibsonom

leonardo
Pixsell
29.07.2010.
u 15:49

Zvijezda filma “Početak” trebala je glumiti u Gibsonovu filmskom spektaklu o vikinzima, no nakon što se Mel našao u središtu skandala zbog nasilja u obitelji, DiCaprio se odlučio povući iz projekta.

Nakon što je nekoliko hollywoodskih producenata izjavilo da više nikada ne želi raditi s Melom Gibsonom, izopćenog glumca i redatelja odrekao se i njegov kolega Leonardo DiCaprio.

Zvijezda filma “Početak” trebala je glumiti u Gibsonovu filmskom spektaklu o vikinzima, no nakon što se Mel našao u središtu skandala zbog nasilja u obitelji, DiCaprio se odlučio povući iz projekta. Izvor blizak glumcu potvrdio je da Leonardo ne želi imati ništa s čovjekom koji je nasilan prema ženama.

Zbog njegova povlačenja upitan je i početak snimanja filma koji je zakazan za jesen.

Ključne riječi

Komentara 5

MI
MINERVA
16:30 29.07.2010.

A DiCaprio sad kao glumi nekog finog, galantnog i besprijekornog muškarca... Uostalom tko zna što je prava istina u Gibsonovu životu...

EM
eMe
17:13 29.07.2010.

zanimljive su te hollywood zvjezde, ne zele raditi sa nasilnikom gibsonom ok dobro svatko ga se odrekao ali zasto pedofili kao roman polanski dobivaju javnu potporu hollywoodski zvijezda ? oko 700 ljudi iz hollywooda i poznatih su dali javno podrskuu romanu polanskom i trazili da ga se pusti na slobodu!

NO
norahs
17:04 29.07.2010.

Di Caprio je mala sjena koja viri iz džepa velikog Mela Gibsona... Žao mi je što si je Mel život uništio s tom *+&%#* priglupog izraza lica, ali - sam si je kriv...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije