Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obnovljena ljubav

Leonardo DiCaprio i Bar Rafaeli ponovno skupa

leonardo dicaprio
reuters
27.11.2009.
u 15:32

Glumac i izraelska manekenka viđeni su na romantičnom odmoru na Bahamima što potvrđuje da su obnovili svoju trogodišnju vezu koju su prekinuli u lipnju ove godine.

Čini se da je glumac Leonardo DiCaprio (35) ponovno je u vezi sa svojom bivšom djevojkom, manekenkom Bar Rafaeli (24). Naime, par je navodno nedavno viđen na romantičnom odmoru u Baker's Bayu na Bahamima što bi moglo potvrditi glasine da su obnovili svoju ljubav, o čemu opasno pišu američki mediji. Glumac i izraelska manekenka bili su skupa tri godine, a raskinuli su u lipnju ove godine i to zbog njegova straha od ozbiljne veze. No Leonardo se sada, čini se, "otrijeznio" i shvatio da biti s djevojkom koju voliš i nije tako loše.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije