Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želi pauzirati

Leonarda DiCapria umorila su snimanja, želi se baviti ekologijom

leonardo
Pixsell
19.01.2013.
u 15:09

Glumac koji će uskoro napuniti 40 godina želi pomagati ljudima koji loše žive baš zato što njemu dobro ide. Krajem 2012. godine založio za osnivanje Udruge za zaštitu oceana kod Australije, kako bi zaštitio neke životinjske vrste

– Dugo ću pauzirati. Za dvije sam godine snimio tri filma i iscrpljen sam – rekao je Leonardo DiCaprio koji promovira film Quentin Tarantino “Đangova osveta”.

Glumac koji će uskoro napuniti 40 godina, rekao je da želi pomagati ljudima koji loše žive baš zato što njemu dobro ide. Krajem 2012. godine založio za osnivanje Udruge za zaštitu oceana kod Australije, kako bi se zaštitile neke životinjske vrste, a kako jedno vrijeme neće snimati filmove, posvetit će se ekologiji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije