Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seksualno uznemiravanja

Lejla Kašić o ponašanju Ramba Amadeusa: Riječ je o nedozvoljenom dodiru po intimnom dijelu tijela

Dubrovnik: Rambo Amadeus nastupio u Parku Orsula
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/8
14.03.2023.
u 11:05

Televizijska producentica prije dva dana je na društvenim mrežama objavila kako ju je tijekom snimanja emisije "Dnevnica" seksualno uznemiravao poznati glazbenik koji je ujedno i UNICEF-ov ambasador

Producentica crnogorske televizijske emisije "Dnevnica" Lejla Kašić optužila je glazbenika Antonija Pušića (59), poznatijeg pod umjetničkim imenom Rambo Amadeus, za seksualno uznemiravanje tijekom snimanja emisije. O tome je pisala na svom Instagramu prije dva dana, a sada je iznijela i detalje o tome što se dogodilo dok su snimali emisiju.

- U medijima i na društvenim mrežama ne želim da se bavim detaljima i da svodim jedno, za mene, izuzetno traumatično i potresno iskustvo na nivo tabloida. Institucije koje trebaju znati – znaju tok događaja. Riječ je o neprimjerenom i nedozvoljenom dodiru po intimnom dijelu tijela, uz popratne skeptične komentare, na kraju i njegovo priznanje učinjenog - rekla je producentica, a njezine riječi prenosi Blic. Producentica emisije "Dnevnica" koja se prikazuje na Radio-televiziji Crne Gore je još dodala:

- Smatram da je Pušić opravdano sankcioniran iz UNICEF-a, te da će moj nesretni slučaj biti opomena makar jednom nasilniku da ne učini slično i podrška makar jednoj djevojci da prijavi i da ne šuti. Samo brzim reagiranjem na bilo koji vid nasilja i uznemiravanja možemo spriječiti velike tragedije, tragedija na nivou silovanja ili femicida.  Lejla je prije dva dana napisala objavu na Instagramu u kojoj je otkrila kako ju je seksualno uznemiravao glazbenik Rambo Amadeus koji je ujedno i UNICEF-ov ambasador.

-  Jučer sam na snimanju epizode ‘Dnevnice’ doživjela seksualno uznemiravanje od strane našeg gosta, velikog intelektualca, regionalno prepoznate i utjecajne osobe, UNICEF-ovog ambasadora dobre volje Antonija Pušića, poznatijeg pod pseudonimom Rambo Amadeus. To je nedopustivo. Naravno da sam nazvana ludačom i glupačom. Nakon verbalnog sukoba i završetka svega dobila sam poruku koja je bila samo još jedan pokušaj manipulacije, u kojoj govori da sam ja loše doživjela njegov dojam da možemo biti dobri prijatelji - napisala je na Instagramu kada je u javnost izašla sa informacijom da ju je seksualno uznemiravao Rambo Amadeus i dodala je kako je strašno, opasno, problematično što netko sklon nemoralnom ponašanju kroz angažman u UNICEF-u ima pristup najranjivijim kategorijama društva.

VIDEO Ništa od cajki: Sud u Istri zabranio koncert Duška Kuliša i prijatelja

Komentara 6

Avatar Besna Mirela
Besna Mirela
11:50 14.03.2023.

''U medijima i na društvenim mrežama ne želim da se bavim detaljima i da svodim jedno, za mene, izuzetno traumatično i potresno iskustvo na nivo tabloida. Institucije koje trebaju znati – znaju tok događaja''............... Zato si željna medijske pažnje očigledno i izašla s time u javnost.

ST
stomiovotreba
15:29 14.03.2023.

"Izuzetno traumatično i potresno iskustvo"? Ma nije moguce!

MM
MMarko657
14:32 14.03.2023.

Dakle čovjeku se presuđuje s presumpcijom krivnje? Pa da je Thompson bi to bilo neispravno! Je li on imao ikakvu poziciju moći u odnosu na nju koju je iskoristio? ili je ona bila u poziciji moći... zar ne bi to trebao biti ključni uvjet da nešto proglasiš zlostavljanjem?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije