Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠA MISS

Lejla Filipović objasnila čemu može zahvaliti za svoj izgled: 'Stvar dobre genetike'

Lejla Filipović
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/11
11.07.2021.
u 15:16

„Ja uvijek kažem da je kod mene sve stvar genetike. S godinama sam počela malo više paziti na prehranu, smanjila sam slatko jer nisam toliko aktivna. Imam faze kad vježbam i kad ne vježbam, prisiljavam se piti što više tekućine“, pojasnila je Filipović.

Bivša Miss Hrvatske Lejla Filipović (44) u razgovoru za showbiz emisiju INmagazin govorila je o poslu, ljetu i obitelji. Istaknula je da su im planovi za ljeto ovisili o epidemiološkim mjerama, a kako je trenutno situacija povoljna, rekla je da će se truditi nadoknaditi sve što su prošle godine morali propustiti. „Prošle godine preskočili smo Dubrovnik i Bosnu i tu našu uobičajenu rutu. Ove godine je prvo Istra, tamo imamo kuću, pa onda Dubrovnik, onda Bosna, obiđemo moju i Tarikovu rodbinu“, rekla je te dodala kako joj je ljeto najdraže godišnje doba. Objasnila je da voli visoke temperature, za razliku od zime. „Tada stalno prigovaram kako je hladno i ono sivilo me ubija“, priznala je bivša Miss.

Govorila je i o aktualnoj temi koronavirusa. Tako je istaknula da je njezin suprug, poznati glumca i voditelj Tarik Filipović (49) koronavirus prebolio. Dodala je još da je sve dobro prošlo, jer je poznati glumac i voditelj imao blagi oblik bolesti. „Mislim da ću se ja slobodnije još osjećati nakon druge doze iako sam u početku bila protiv toga jer sam razmišljala kako mene neće nitko natjerati na to kad su počele te priče, ali onda su prevagnule neke druge stvari. Ne može čovjek više ovako funkcionirati, baš zbog tog razloga, nekakvog straha, čisto da opet normalno živimo“, objasnila je svoja razmišljanja o cjepivu i objasnila koja je bila njezina motivacija za cijepljenje.

Otkrila je da, iako je stalno u modnom svijetu i još uvijek se bavi modelingom, ne prati sve trendove, nego da se odijeva prema unutarnjem osjećaju. dodala je i da se modelingom planira baviti sve dok će joj to godine dopuštati.

Otkrila je i tajnu svog dobrog izgleda. „Ja uvijek kažem da je kod mene sve stvar genetike. S godinama sam počela malo više paziti na prehranu, smanjila sam slatko jer nisam toliko aktivna. Imam faze kad vježbam i kad ne vježbam, prisiljavam se piti što više tekućine“, pojasnila je.

Podsjetimo, bivša Missica udala se za glumca i voditelja 2007. godine, a par ima sina Armana (13).  

VIDEO Dvojnica Jennifer Aniston postala hit na društvenim mrežama: 'Ista je!'

Ključne riječi

Komentara 4

ČS
Čuvaj se senjske ruke
16:36 11.07.2021.

Jel to druga ili treća žena od onog glumca?

SV
svetkocvetko
17:01 11.07.2021.

Kako baliska genetika moze bit dobra

Avatar Urbanihercegovac
Urbanihercegovac
17:02 11.07.2021.

zaboravila je napomenuti estetskih operacija i ko zna kakvih sve ne kozmetićkih tretmana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije