Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
valentinovski koncert

Legendarno Atomsko skloništo nakon dugog čekanja u Zadru!

Atomsko sklonište
Foto: PR
12.02.2014.
u 09:47

Bend predvođen Brunom Langerom održat će samostalni koncert na kojem će izvesti najpoznatije pjesme iz svoje opsežne karijere

Atomsko sklonište, definitvno jedna od najzanimljivijih i najboljih rock grupa sa ovih prostora, nakon dugo vremena dolazi u Zadar, gdje će u tamošnjem Q baru održati valentinovski koncert, 14. veljače.

Bend predvođen Brunom Langerom održat će samostalni koncert na kojem će izvesti najpoznatije pjesme iz svoje opsežne karijere.

Hitovi poput „Treba imat dušu“,"Žuti kisobran" „Pomorac sam majko“, „Bez kaputa“, „Pakleni vozači“, „Ne cvikaj generacijo“, „Saznao sam dijagnozu“... odzvanjati ce Q barom na Dan zaljubljenih.

>>Frontmen grupe Atomsko sklonište želi u Europarlament

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije