Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NJEGOV IZBOR

Legendarni glumac želi svoj život okončati eutanazijom: 'Ostariti je s*anje!'

Foto: DPA/Pixsell
1/4
18.03.2022.
u 17:10

Alain Delon je zamolio svog sina Anthonyja da mu pomogne u smrti, rekavši da ovaj život želi napustiti eutanazijom:  - Kako starimo, imamo pravo otići u pakao tiho iz života, bez bolnica i injekcija - kaže francuski glumac

Francuska filmska zvijezda Alain Delon (86) kazao je kako ne želi postati nemoćan starac i patiti od bolesti. Glumac želi svoj život okončati eutanazijom.

- Ostariti je sr*nje! A mi tu ne možemo ništa. Gubimo izgled i vid, dignemo se na noge i osjećamo se kao da je*eni gležanj boli. Muke su strašne - kazao je slavni glumac za francuske medije.

Delon je zamolio svog sina Anthonyja da mu pomogne u smrti, rekavši da ovaj život želi napustiti eutanazijom: 

- Kako starimo, imamo pravo otići u pakao tiho iz života, bez bolnica i injekcija - kaže francuski glumac.

Mlađi Delon u jednom intervjuu, govoreći o novoj knjizi posvećenoj njegovoj obitelji “Između psa i vuka”, otkrio da je dao obećanje svom ocu da će ga pratiti i pomoći mu u danu kada odluči okončati život.

Glumac je već imao takvo iskustvo prije nešto više od godinu, kada je umrla njegova majka Natalie.

– Točno je da sam ispratio mamu. Istina je da je odlučila umrijeti kako je i živjela, odnosno da će reći kada to odluči, pa je izabrala eutanaziju – rekao je Antony.

Poslije moždanog udara prije tri godine, Alain Delon je povratio snagu boraveći u Švicarskoj, čije državljanstvo ima već preko dva desetljeća. Rijetko se pojavljuje u javnosti. Podsjetimo, od kada je 2019. godine doživio moždani udar, Alain Delon je u svojim izjavama imao nekoliko aluzija na kraj života, a u javnosti se spominjalo da će se najvjerovatnije odlučiti za eutanaziju.

Dino Šaran: "Čini mi se da sve opet vodi prema ratu gdje će se boriti svatko protiv svakog"

 

Ključne riječi

Komentara 23

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
19:46 18.03.2022.

Kakva starost? Pa njemu još mlijeko curi iz ustiju! - pomisli Joža Manolić čitajući novine.

Avatar tarana
tarana
18:24 18.03.2022.

Umri muški dostojanstveno bez slinavljenja.

IL
ilustrator
17:30 18.03.2022.

starost je s.anje, reče. 86 g mu je tek!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije