Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gem, set, meč

Legendarna tenisačica zaručila se za 31 godinu starijeg milijardera

monika seleš
Foto: Twitter
1/5
11.06.2014.
u 15:43

Monika Seleš udaje se za 72-godišnjeg milijardera Thomasa Golisanoa, s kojim je u vezi od 2009. godine

Legendarna tenisačica Monika Seleš zaručila se za svog 31 godinu starijeg partnera, američkog milijardera Thomasa Golisanoa.

Monika i 72-godišnji Golisano u vezi su od 2009. godine i zajedno žive na Floridi. Milijarder je zaruke objavio prošlog tjedna tijekom posjete jednoj školi u državi New York. Ovo će za Golisana biti četvrti brak. 

Budući suprug slavne tenisačice obogatio se tvrtkom za obradu osobnih dohodaka Paychex, bivši je vlasnik hokejaškog tima Buffalo Sabresa, a triput je pokušao postati guverner New Yorka.

Seleš, deveterostruka Grand Slam pobjednica, najmlađa je pobjednica Roland Garrosa, kojeg je 1990. godine osvojila sa samo 16 godina. Od profesionalnog tenisa oprostila se 2008. godine.  

Osim po sjajnim sportskim dostignućima, uz ime Monike Seleš veže se i jedan od najstrašnijih napada na sportaše. Na vrhuncu karijere, 1993. godine, na terenu u Hamburgu prilikom četvrtfinalnog meča, mentalno oboljeli obožavatelj Steffi Graf napao je Moniku Seleš nožem i na dvije godine udaljio je iz svijeta profesionalnog sporta.

>>Monika Seleš zabljesnula izgledom na dodjeli nagrada Laureus

Komentara 45

TR
Trnjanec
16:58 11.06.2014.

Sigurno je dobar u duši.

Avatar R & I
R & I
17:12 11.06.2014.

Ljubav. ... Mos mislit

Avatar zrnorazuma
zrnorazuma
17:10 11.06.2014.

Pametna žena. Šta bi trebala nać nekog "mladog i perspektivnog" da joj mrkne lovu? Osim toga u vezi su već 5 godina. Koliki brakovi traju manje od toga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije