Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supermama

Lea Boban: Ruža je ista svoj tata, mogli smo je zvati i Zvonkica!

boban
Željko Hladika/Pixsell
26.11.2010.
u 18:02

– Klinci su nam fenomenalni. Zaokupljeni smo igrom i školskim obvezama, a Ruža je beba za poželjeti. Progovorila je i zna reći 'mama', što me beskrajno veseli

Modna dizajnerica Leonarda Boban česta je gošća modnih zbivanja pa tako nije propustila ni Fashion Week Zagreb. Iako u posljednje vrijeme revije obilazi s kćerkama Marijom i Martom, one ovaj put nisu došle s mamom, već je Lea uživala s prijateljicama i glumicom Mijom Begović.

Na mobitelu s djecom

– Na revije volim doći kao podrška iz publike kolegama dizajnerima, ali zanimljivo je da nikad ni na jednoj reviji nisam ništa kupila – otkrila je Lea. Njezin suprug Zvonimir Boban, bivši kapetan naše nogometne reprezentacije s kojim je već 16 godina u braku, kaže Leonarda, nema s modom nikakve veze pa je ostao kod kuće s djecom.

A supermama Leonarda ukrala je malo vremena za sebe, ali cijelo vrijeme mobitel nije ispuštala iz ruke, u slučaju da koje od njezino petero djece nešto zatreba.

– Klinci su nam fenomenalni. Zaokupljeni smo igrom i školskim obvezama, a Ruža je beba za poželjeti. Progovorila je i zna reći 'mama', što me beskrajno veseli. Fizički nalikuje tati pa se šalim da se trebala zvati Zvonkica, no pametna je na mamu – kazala je dobro raspoložena Leonarda.

Pametna na mamu

Malena Ruža za tri će dana navršiti prvu godinu, a njezini braća i sestre Marija (14), Gabrijel (7) i petogodišnji blizanci Rafael i Marta silno se vesele prvoj proslavi Božića s njom.

– Bit će ovo posebni blagdani, a proslavit ćemo ih u našoj obiteljskoj kući na Braču – rekla je Lea.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije