Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'teška, ali pravedna'

Lana Klingor Mihić otkrila kakva je Martina Tomčić privatno: 'Najstroža noćna mora'

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/11
19.04.2023.
u 21:09

Lana Klingor Mihić i Martina Tomčić jako su dobre prijateljice već dugo

Glazbenica Lana Klingor Mihić (42) duže je vrijeme već prijateljica s kolegicom glazbenicom, opernom divom, Martinom Tomčić-Moskaljov (47), a odgovarajući na pitanja pratitelja na svom Instagram profilu, Lana je odgovorila i na pitanje kakva je Martina privatno, što je jako zanimalo jednu pratiteljicu. 

- Je li Martina Tomčić baš stroga žena kao što ju prikazuju... ja ne bih rekla, nekako mi se čini baš društvena i draga - napisala je pratiteljica na što joj je Lana odgovorila kakvu Martinu poznaje.

Ne znam hoće li mi sad zamjerit (ustvari znam da neće jer smo previše bliske i znam gdje su granice), ali Martina strašno voli svoju privatnost i nema potrebu svima pokazati onaj dio sebe koji se ne tiče kamera. Privatno, ne možete ni zamisliti moju Martinu. Poslovno, ona je najstroža noćna mora, fokusirana, realna, teška, ali pravedna i ispravna i izuzetno profesionalna. Privatno, sve ono što od srca želite od svog najboljeg prijatelja. Pored svega toga, ona je toliko zabavna, teatralna i smiješna da naša druženja ne mijenjam za ništa na svijetu - odgovorila je pjevačica. 

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević

Inače, Martina Tomčić članica je žirija showa "Supertalent" Nove TV u kojemu su je mnogi gledatelji zamatili kao najstrožeg člana žirija. Svoj privatni život voli držati dalje od očiju javnosti no znamo da ima supruga Ženja Moskaljova te da su u braku od 10. svibnja 2003. godine kada su se vjenčali u crkvi sv. Anastazije u Samoboru, a na vjenčanju je bili 50 uzvanika. Prije toga su sedam godina bili u vezi, a veliki dio prvih pet godina njihova je veza funkcionirala na daljinu. 

Martina je jednom prilikom otkrila i kako su se upoznali.

- Često sam iz Graza dolazila u Zagreb jer je blizu. Upoznali su nas zajednički prijatelji na Samoborskom fašniku, no nismo bili pod maskama. Jedna od prvih poveznica bila je ljubav prema sličnoj neklasičnoj glazbi. Zajedno smo slušali i pjevali Celine Dion. Na daljinu smo funkcionirali prvih pet godina, ali to nam je zapravo omogućilo kvalitetan početak veze jer ono malo vremena što smo bili zajedno provodili smo kvalitetno - rekla je. 

Martina i Ženja imaju dvoje djece, 17-godišnjeg Nou i 11-godišnju Rebeku.

VIDEO Valentina iz 'Ljubav je na selu' razvodi se od Vatroslava: 'Ne želim više nikakav kontakt s njim'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije