Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u videu

Lana Jurčević se prisjetila 2023. godine: Pokazala je trenutke iz trudnoće pa pozirala s kćeri

Foto: Instagram
1/10
30.12.2023.
u 16:40

Pjevačica je ubrzo nakon vijesti da je trudna otkazala sve svoje koncerte te boravila u bolnici na čuvanju trudnoće odakle se javila u nekoliko navrata

Pjevačica Lana Jurčević krajem studenog postala je mama. Naime, ona i njezin partner Filip Kratofil postali su roditelji nakon dugog iščekivanja, no nisu puno otkrivali o samoj bebi i porodu. Kasnije je otkrila da je na svijet donijela djevojčicu, a sada se za kraj 2023. godine prisjetila svih bitnih događanja u njoj.

- 2023. bila si najposebnija do sada! Šećer uvijek dolazi na kraju. Veselim se vidjeti što nas sve tek čeka… I veselim se vidjeti sve vas u 2024.! Hvala vam na ogromnoj podršci i ljubavi u ovoj godini. Budite mi dobro, pazite na sebe i lijepo se provedite - poručila je Lana obožavateljima. Nakon poroda pjevačica se fotografirala s kćeri pa je i to pokazala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

Podsjetimo, Lana je detalje poroda i spol otkrila na svom blogu. Tekst je naslovila 'Poklon za Božić' i otkrila kako je njihova djevojčica trebala stići u ovo vrijeme, no odlučila je uraniti. Lana ja kazala kako je otišla na redovan pregled te da je sve pokazivalo na to da je beba u redu. No, to večer ponovno se javila liječniku koji ju je uputio na hitan carski rez, jer se posteljica počela odvajati od maternice.

VEZANI ČLANCI

-  Nisam se ni snašla, nisam se stigla ni pripremiti, ni fizički ni psihički, da ću tu večer, samo nekoliko minuta prije ponoći, 24.11. upoznati to malo klupko ljubavi - rekle je te kazala da se cijelo vrijeme smijala. - Taj tren kad sam je u sali čula da plače mi je bio nestvaran - napisala je te dodala da nije znala da carski rez toliko boli. Na kraju teksta svima je zaželjela ugodne blagdane te mamama i tatama poručila da se drže. 

Pjevačica je ubrzo nakon vijesti da je trudna otkazala sve svoje koncerte te boravila u bolnici na čuvanju trudnoće odakle se javila u nekoliko navrata. 

VIDEO Tko je reper Desingerica koji tenisicama udara publiku, a pjesma mu je najslušanija na YouTubeu u Hrvatskoj?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije