Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
THROWBACK

Lana Jurčević podijelila uspomenu staru nekoliko godina, javila joj se prijateljica: 'Neke su dobile 30 kilograma'

Foto: Instagram screenshot
1/11
02.07.2021.
u 17:58

Pjevačica i poduzetnica Lana Jurčević (36) na svojem je Instagram profilu podijelila uspomenu, a na fotografiji se nalazi s prijateljicama.

Pjevačica i poduzetnica Lana Jurčević (36) na svojem je Instagram profilu podijelila jednu uspomenu. Na fotografiji se nalazi s četiri prijateljice na brodu, a u opisu najavljuje početak još jednog ljeta. "Neke su u međuvremenu postale i mame, a neke će to nadam se i postati jednog dana", napisala je uz fotografiju na kojoj se nalazi s influencericama Paulom Sikirić, Jelenom Perić, Britom Bobetić i Petrom Konyit. Dodala je i da joj je baš lijepo vidjeti ih na okupu. 

Foto: Instagram
U komentarima su joj se javile i prijateljice. "Neke su dobile 30 kilograma", napisala je Sikirić, a Jurčević joj je odgovorila da je opravdano te da razlog tome ima veći smisao te da je i njezina mama kad je bila trudna s njom dobila toliko kilograma. "Ma ja sam ih i prije", odgovorila joj je influencerica te dodala emotikon smijanja. Konyit je pak istaknula koliko je to prelijepa uspomena.

Jurčević je u opisu fotografije aludirala na Perić koja je već mama dječaka Tea (1), a Sikirić je trudna te očekuje dolazak djevojčice kroz mjesec dana. Fotografija je u dva sata dobila čak više od 11.000 lajkova.

Podsjetimo, Lana je podijelila ovu fotografiju nakon što je njezin izgled došao pod povećalo nakon dodjele nagrade 'Porin'. Tada je Neven Ciganović u jednoj showbiz emisiji prokomentirao kako izgleda da je pjevačica dobila nekoliko kilograma. Lana je odgovorila videom kojim pokazuje gdje sve ima viška te dodala da to uopće nije važno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Lana (@lalana)

Istaknula je i da je važno što je u glavi. Ponovno ju je prozvao Ciganović kad je zaključio da se ne radi o nekoliko kilograma nego o njih 10, a prozivanja su se i dalje nastavila.

VIDEO Britney spears o svom životu: Depresivna sam

Komentara 1

AV
avangero
18:17 02.07.2021.

Koliko sponzoruša na jednome mjestu,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije