Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne pokazuje ga često

Lana objavila pomalo bizarnu fotku s dečkom, pratitelji u čudu: 'Što to radite?'

Foto: Instagram
1/4
23.08.2019.
u 15:16

Jedna od pratiteljica upitala je Lanu što točno rade, a nije dugo trebalo i da stigne odgovor od pjevačice

Pjevačica Lana Jurčević ne skida osmijeh s lica otkako je u sretnoj vezi s Filipom Kratofilom. Par je ovih dana proslavio drugu godišnjicu veze, a Lana je tim povodom na svom Instagramu objavila pomalo bizarnu fotografiju nje i njezinog dečka. Netko ih je, naime, snimio dok su vršili nuždu u dvorištu.

- Hvala mom suborcu, prijatelju, motivatoru, zaštitniku, ljubavi, najzabavnijoj i najtoplijoj osobi koju znam, na 2 godine sreće i što mi nijedan dan lice nije tužno... i što me nerviraš točno onoliko koliko treba za održavanje harmonije. Od svih slika, ova najpreciznije prikazuje da sve u životu radimo - zajedno i da se u svim situacijama snalazimo - kako znamo. Volim te - napisala je Lana i oduševila svoje pratitelje.

Jedna od pratiteljica upitala je Lanu što točno rade, a nije dugo trebalo i da stigne odgovor od pjevačice. - Isto što i više od sedam milijardi na svijetu, nekoliko puta dnevno. Samo dobar dio ima wc, mi nismo imali - našalila se Lana.

 

Ključne riječi

Komentara 15

DU
Deleted user
16:04 23.08.2019.

sto se sve neprimjereno mora ciniti zbog pozornosti....

TH
thu
15:48 23.08.2019.

Da nije žalosno bilo bi smješno...

Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
16:18 23.08.2019.

Odvratno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije